Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Otrasná tanečnica pred 50-tkou: Nohy od seba a zošúverené silikóny von!

Sonja Morgan v úlohe sexi kabaretnej tanečnice pohorela - vytasila zdeformované silikóny.
Sonja Morgan v úlohe sexi kabaretnej tanečnice pohorela - vytasila zdeformované silikóny. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Na pódiu už veľa vody nenamúti! Hoci 48-ročná televízna hviezda duchom zatiaľ nestarne, na zvodné pohyby v sexi kostýme by už mala radšej zabudnúť. Sonja Morgan totiž v role kabaretnej tanečnice skôr odstraší, než zaujme. Figúru ma síce stále štíhlu, no z korzetu jej cez víkend vyliezali zdeformované prednosti.

Sexepílu jej už príliš veľa nezostalo! Aj keď Sonja Morgan ešte z hľadiska svojho zrelého veku nepatrí do starého železa, pretŕčanie sa na doskách, ktoré znamenajú svet, by mala rozhodne zavesiť na klinec. Uplynulú noc sa totiž chcela blysnúť na newyorskej pôde v kabarete inšpirovanom snímkou Veľký Gatsby. Jej vystúpenie však vyvolávalo naozaj rozpačité reakcie a mužskí  fanúšikovia si na svoje zrejme vonkoncom neprišli.

Plavovláska si to na javisko namierila v samodržiacich pančuškách a v čiernych nohavičkách s vysokým pásom, ktoré dopĺňal tesný korzet s obrovským výstrihom. A práve ten odhalil, že Sonja svoje chirurgicky vylepšené prednosti už nemá práve v najlepšej kondícii. Pri rôznych tanečných kreáciách sa jej zošúverili a poskrúcali do takej miery, že v kombinácii s roztiahnutými nohami pôsobili naozaj odstrašujúco. Z hlbokého dekoltu akoby iba zázrakom nevypadli.

Na nie príliš vábnom predstavení sa údajne objavilo až 500 hostí, pričom cena za rezervovaný stôl sa šplhala na úctyhodných tisíc dolárov. K dispozícii však boli aj vstupenky na státie za 30 dolárov, či VIP lístky za 125 dolárov. Samozrejmosťou bola honosná after-párty. „Oslavy pokračovali cez víkend  a ženské obsadenie bolo nakrúcané v Sonjinom trojmiliónovom dome,“ prezradil očitý svedok portálu Radar Online.

Napriek tomu, že blondínka ešte nestihla prekročiť prah päťdesiatky, v manželskom zväzku žila s 82-ročným bankárom Johnom A. Morganom. Vďaka nemu sa prepracovala do reality šou Skutočné paničky z New Yorku a pri rozvode v roku 2008 zhrabla slušný balík peňazí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu