Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Americké kráľovné krásy išli donaha: Šťavnaté krivky a telo na telo!

Alyssa Campanella, Shanna Moakler, Shandi Finnessey a Susie Castillo (zľava doprava) obnažili krivky a zaspomínali si na svoje tituly Miss. Zobraziť galériu (2)
Alyssa Campanella, Shanna Moakler, Shandi Finnessey a Susie Castillo (zľava doprava) obnažili krivky a zaspomínali si na svoje tituly Miss. (Zdroj: PETA)

NEW YORK – Ich krása len tak nevyprchá! Ak sa niektorá z dievčat dočká vytúženej korunky a šerpy s nápisom Miss, o svoj zovňajšok sa príkladne stará aj v budúcnosti. Niet sa preto čo čudovať, že americké finalistky odhodili zábrany a vyzliekli sa pred objektívom. Jedna z nahých dám už síce onedlho oslávi štyridsiatku, no medzi mladšími kolegyňami sa rozhodne nestratila, čo poviete?

Stále má čo ukázať! Reč je o blondínke Shanne Moakler (38), ktorá sa za veľkou mlákou momentálne zviditeľňuje ako hviezda reality šou. V roku 1995 však ronila slzy šťastia, keď ju porota pasovala za kráľovnú krásy Spojených štátov a následne si užívala všetky náležitosti spojené s prestížnym titulom. O tom, že do starého železa ešte nepatrí, fanúšikov presviedča v najnovšej reklamnej kampani organizácie na ochranu práv zvierat PETA. Vyzliekla sa donaha v konkurencii mladších Missiek.

Profesionálom za objektívom sa tentoraz stal fotograf Fadil Berisha, ktorý mal za úlohu zvečniť až štyri krásavice v Evinom rúchu naraz. K Shanne sa totiž pri pózovaní pripojili aj ďalšie tri víťazky súťaže Miss Amerika: Susie Castillo (titul z roku 2003), Shandi Finnessey (2004) a mladučká Alyssa Campanella (2011). Všetky dámy boli nahodené vo vysokých podpätkoch a cez štíhle telá mali prehodené svoje šerpy alebo držali korunku. Na výslednom plagáte sa ale zaobišli bez akýchkoľvek dekorácii.

Vo videu, ktoré nájdete pod článkom, jednotlivé Missky laškujú nahé bok po boku a vysvetľujú dôvody, pre ktoré sa zapojili do čerstvej kampane so sloganom „Cíťte sa krásne vo vlastnej koži a dovoľte zvieratám nechať si tú ich“. Servítku pred ústa si nedala predovšetkým Shandi, ktorá nemé tvory porovnávala s ľuďmi: „Bola by som znechutená, ak by som nosila kožu živého tvora na svojom tele a považovala sa za krásnu. Čo by sa stalo, ak by išlo o človeka? Boli by sme pobúrení. Tak aký je rozdiel?“ Ktovie však, aké dizajnérske kúsky šatník milovníčok zvierat vlastne obsahuje...

Missky odhodili šaty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu