Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Poľka ohúrila bujným poprsím: Intímne zábery hore bez!

Emily Ratajkowski hrdo predviedla svoje objemnejšie prednosti v sérii intímnych záberov. Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski hrdo predviedla svoje objemnejšie prednosti v sérii intímnych záberov. (Zdroj: John Urbano)

NEW YORK – Príroda k nej bola nesmierne štedrá! Aj keď Emily Ratajkowski s výškou 170 centimetrov nepatrí medzi typické modelky z prehliadkových mól, vďaka bujnej nádielke v podprsenke mieri v šoubiznise poriadne vysoko. Je si totiž vedomá, že pekne tvarované prednosti jej môžu otvoriť cestu aj do Hollywoodu. A preto ich neváha vystaviť celkom nahé.

Je sa na čo pozerať! Emily Ratajkowski síce nedávno oslávila len 21. narodeniny, no už v tomto mladom veku presne vie, čo chce dosiahnuť. Čoraz častejšie ju k spolupráci pozývajú tvorcovia prestížnych magazínov, reklamných spotov, ale aj hudobných videoklipov. Najnovšie sa zvodná brunetka vyzliekla pre fotografa a režiséra Johna Urbana, ktorý ju zachytil len v nohavičkách. Pozrite, akú tajomnú sexicu z nej vytvoril.

Profesionál za objektívom zvolil pre výsledný efekt sépiový odtieň záberov. Vďaka nemu jeho hriešne dráždivý objekt fotografovania pôsobí nežne a z obrázkov sála intimita. Emily za túto atmosféru vďačí anjelskej tvári a dokonale vyformovanému poprsiu. S obnaženými krivkami už opäť stelesnila ideál, o ktorom sníva väčšina mužov.

Aj keď má kráska s poľskými koreňmi celú kariéru takpovediac pred sebou, už dávno si ujasnila, koho chce nasledovať. Po vzore obdarenej Kate Upton by sa rada uchádzala o miestenku medzi elitou z plavkového vydania magazínu Sports Illustrated a Rosie Huntington-Whiteley ju zas inšpiruje k tomu, aby prerazila na striebornom plátne. Jej najnovším krokom týmto smerom sa stala účasť v klipe speváka menom Robin Thicke, kde sa v istom okamihu predviedla v Evinom rúchu. Ktovie však, či v prípade hviezdnej dráhy pohľadnej brunetky nebude platiť staré známe úslovie, že menej je niekedy viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu