Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nepochopiteľná smrť krásnej herečky (†25): Matka ju našla doma obesenú!

Jiah Khan Zobraziť galériu (2)
Jiah Khan (Zdroj: SITA)

BOMBAJ – Obrovská tragédia! Aj keď Jiah Khan (†25) svoju kariéru rozbiehala v šoubiznisových vodách Bollywoodu, správa o jej nečakanej smrti šokovala celý svet. Indická krásavica a nádejná herecká hviezda prišla o život v byte, kde žila s matkou a sestrou. Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že si odchod z tohto sveta zvolila dobrovoľne.

Bollywood zahalený smútkom! Podľa záznamov z policajného vyšetrovania sa Jiah Khan pravdepodobne sama rozhodla ukončiť svoj život a spáchala samovraždu. Hrôzostrašný pohľad sa naskytol matke mladej herečky, ktorá po návrate do rodinného príbytku našla dcérino telo obesené. Tmavovláska bola v bezvedomí a v čase privolania zdravotníckej pomoci ešte žila. Po príchode do nemocnice však, bohužiaľ, ošetrujúci lekár skonštatoval smrť. Mladučká hviezda nezanechala nijaký list na rozlúčku.

Podľa britského denníka Daily Mail sa Jiah narodila v New Yorku a vyrastala v západnej štvrti Londýna. Podľa jej oficiálnej webstránky sa dokonca vo veku sladkých 17 rokov vrátila za veľkú mláku, aby študovala herectvo. Krátko na to (v roku 2007) zaznamenala svoj debut pred kamerami, keď v snímke Nishabd stvárnila 18-ročnú lolitku. Jej kolegovia prostredníctvom sociálnych sietí netajili svoje zdesenie nad smutnou správou.

„Čože? Jiah Khan? Čo sa jej stalo? Je to pravda? Neuveriteľné!“ napísal na Twitteri Amitabh Bachchan, ktorý si s indickou kráskou strihol hlavnú rolu v jej prvotine. „Nemôžem sa zmieriť s tým, že Jiah už nie je medzi nami. Pracovala som s ňou na Housefull, bola taká krásna a s dobrou dušou. Si príliš mladá, aby si odišla, Jiah,“ smutne skonštatovala choreografka Farah Khan.

Viac svetla do celého prípadu vniesol režisér filmu Nishbad, ktorý načrtol bližšie podrobnosti o herečkinom vnútornom trápení. Podľa slov Rama Gopala Varmu bola Khan veľmi deprimovaná: „Nepoznám dôvod, ktorý ju k tomu viedol, ale Jiah trpela depresiami kvôli svojej kariére a obávala sa budúcnosti. Keď som ju posledný raz stretol, povedala mi, že každý jej dáva pocítiť, akoby zlyhala.“ Polícia prípad zatiaľ neuzavrela, no pracuje s verziou, že bollywoodska krásavica spáchala samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu