Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Svet módy a celebrity v šoku: Zomrela ich 39-ročná múza, príčina neznáma!

Annabel Tollman
Annabel Tollman (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Záhadná tragédia! V stredobode pozornosti na červenom koberci či prestížnych galavečeroch stoja vždy áčkové hviezdy, ktoré hrdo pózujú pred zástupcami médií. Za ich ukážkovým zovňajškom však stojí tím profesionálov na čele so štylistami. Tento týždeň svet módy o jednu odborníčku ale prišiel – len 39-ročnú Annabel Tollman našli mŕtvu.

Čo sa jej, preboha, stalo? Podobné otázky víria v hlavách celebrít, ale i popredných návrhárov, ktorí sa dopočuli o šokujúcom úmrtí módnej štylistky Annabel Tollman. Z vyjadrenia hovorcu vyšetrovateľov z oddelenia newyorskej polície totiž doslova mrazí. Všetko nasvedčuje tomu, že usmievavá blondínka zomrela v spánku prirodzenou smrťou. V jej byte sa dokonca nenašli nijaké známky podozrivého správania.

Ako prvý so smutnou správou vyrukoval Mickey Boardman, ktorý pôsobí ako editor magazínu Paper. „Zdrvený. Som zdrvený, že som sa dopočul o strate drahej Annabel Tollman. Bola milým, príjemným, naozaj dobrým dievčaťom. Skutočný klenot,“ reagoval prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Jeho slová svedčia o tom, že takmer štyridsiatnička bola blízka aj ľuďom z oblasti módnej žurnalistiky, pretože sama pôsobila ako šéfka módnej sekcie v magazíne Interview. Nedávno dokonca zastávala funkciu štylistky a hovorkyne pre eBay fashion.

Annabel stála za hviezdnou úpravou takých zvučných mien ako Scarlett Johansson, Shakira, Liv Tyler, Mariah Carey, či dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsen. V hollywoodskych kruhoch bola známa pre svoje estetické cítenie a schopnosť vkusne obliekať hviezdy s oblejšími proporciami, ale aj so superštíhlymi krivkami. V roku 2011 sa ocitla medzi dvadsaťpäťkou najvplyvnejších štylistov v Hollywoode a prepracovala sa aj medzi päťdesiatku najštýlovejších Newyorčanov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu