Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca smrť mladého herca: Oplakáva ho celá krajina!

Sushant Singh Rajput Zobraziť galériu (9)
Sushant Singh Rajput (Zdroj: SITA)

BOMBAJ - 34-ročný Sushant Singh Rajput bol v Bollywoode mimoriadne obľúbenou hviezdou. Nečudo, že správy o tom, že ho muži zákona našli v jeho byte mŕtvého, mnohých zasiahli. Talentovaný herec si podľa všetkého siahol na život sám a dohnali ho k tomu zrejme depresie.

Aj keď mal Sushant Singh Rajput len 34 rokov, v rodnej Indii bol veľmi obľúbenou celebritou. Talentovaný tanečník a herec začal svoju kariéru najskôr ako televízna hviezda, v roku 2013 si zahral v prvom bollywoodskom veľkofilme. S pribúdajúcimi rokmi jeho popularita ešte viac rástla. Za zmienku určite stojí aj to, že na instagrame mal viac ako 11 miliónov followerov. 

Sushant Singh Rajput má na instagrame viac ako 11 miliónov followerov.
Zobraziť galériu (9)
Sushant Singh Rajput má na instagrame viac ako 11 miliónov followerov.  (Zdroj: Instagram)

V nedeľu kontaktovala mužov zákona istá žena, ktorá pre herca pracovala ako pani v domácnosti. Mala o Rajputa obavy, keďže sa jej nedarilo s ním skontaktovať. Policajti našli herca v jeho byte bez známok života. Podľa všetkého spáchal samovraždu. K zúfalému činu ho mohli dohnať depresie, s ktorými bojoval posledného pol roka. 

Internet je plný smutných reakcií od kolegov a fanúšikov. Šokujúcu smrť umelca komentoval aj indický premiér. „Sushant Singh Rajput bol vynikajúcim hercom a niektoré jeho vystúpenia budú navždy nezabudnuteľné,” napísal na twitteri Narendra Modi.

Keď hercovo mŕtve telo odvážali z jeho bytu, ulica už bola plná ľudí.
Zobraziť galériu (9)
Keď hercovo mŕtve telo odvážali z jeho bytu, ulica už bola plná ľudí.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sushant Singh Rajput
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu