Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prísna mama Victoria Beckham v akcii: Harper, pozor na ústa!

Victoria Beckham prísne zakryla ústa malej Harper, keď unavene zívala. Zobraziť galériu (12)
Victoria Beckham prísne zakryla ústa malej Harper, keď unavene zívala. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Výchova je u nej na prvom mieste! Hoci Victoria Beckham (39) aj pri svojich ratolestiach zanecháva dojem ľadovej kráľovnej, na vštepovanie bontonu rozhodne nezabúda. Keď si pri nej malá dcérka Harper unavene zívla, britská návrhárka jej rýchlo svojou rukou prikryla ústa.

Princezné musia vynikať aj správaním! O Harper Beckham je známe, že patrí k najobletovanejším a najsledovanejším celebritným dievčatkám. Je preto neprípustné, aby v spoločnosti nevedela, čo sa patrí. Aj na losangelskom letisku jej výchovu mama Victoria pred pár dňami nijako nezanedbala. Mala síce plné ruky svojej dcéry, na starosti zvyšných troch chlapcov a na dohľad paparazzov, no Harperino zívanie jej neuniklo. S prísnym výrazom v tvári ju poučila, že každá dáma si musí ústa zakryť.

Aj keď v Európe doteraz vládlo sychravé počasie, do šatníka uznávanej dizajnérky zavítalo leto. Victoria pre medzikontinentálny let do Londýna zvolila bielu košeľu a zaujímavú sukňu s potlačou, ku ktorej si doladila luxusné sandále značky Prada s vlastnými iniciálami na podrážke. Žiarivejších farieb sa však konečne dočkala aj Harper, ktorá sa niesla v žltých šatôčkach.

O tom, že niekdajšia členka skupiny Spice Girls berie svoju úlohu matky veľmi zodpovedne, svedčí jej nedávne interview pre nemecký magazín Icon. V ňom prezradila, že sa svoje deti snaží chrániť pred nástrahami šoubiznisu zo všetkých síl: „Nemôžem si na seba dať mejkap, keď sa okolo mňa motá Harper, pretože by sa ku mne okamžite pridala. Pri svojich bratoch je zatiaľ nezbednica. Vedú skutočne privilegovaný život, ale nedostanú všetko, o čo si zažiadajú. Vždy im pripomíname, aké majú šťastie.“ Ako sa teda zdá, Victoria pri všetkých svojich povinnostiach rodinu zvláda s prehľadom a z potomkov sa snaží vychovať ľudí so správne poskladaným hodnotovým rebríčkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu