Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Pána Božského je zostarnutý pupkáč: Z jeho tela už dámy neomdlievajú!

Chris Noth má od svojej kultovej úlohy Pán Božského po 15 rokoch poriadne ďaleko. Zobraziť galériu (5)
Chris Noth má od svojej kultovej úlohy Pán Božského po 15 rokoch poriadne ďaleko. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Jeho šmrnc sa celkom vyparil! Hoci Chris Noth (58) pred pätnástimi rokmi stvárňoval na televíznych obrazovkách mužský ideál, dnes sa ženám v jeho spoločnosti už kolená nepodlamujú. Americký herec sa totiž pomalými krokmi blíži k šesťdesiatke a jeho zovňajšok už nie je bezchybný ako kedysi. Narástlo mu brucho a pribudli šediny.

Zaguľatil sa! Aj keď meno Chris Noth nepatrí v našich končinách k zvučným pojmom, slovenskému divákovi mohlo utkvieť v pamäti vďaka Pánovi Božskému z kultového seriálu Sex v meste. Tmavovlasý fešák, ktorý v rokoch 1998 až 2004 stelesňoval pred kamerami idol ženských túžob, však s odstupom času vyzerá celkom inak. Na rodinnej dovolenke v exotickom prostredí Havaja predviedol telo veterána.

Niekdajšieho Casanovu paparazzi zachytili s plutvami v rukách, ako si v mokrých bermudách vykračuje od bazéna. Na jeho postave bolo vidieť, že v oblasti brucha mu pribudli tukové vankúše a na hlave šediny. Sivastými odtieňmi hralo aj jeho strnisko, ktoré ostro kontrastovalo s čiernymi fúzmi.

Keďže Chris už o dva roky oslávi okrúhlu šesťdesiatku, zo zmien, ktoré prichádzajú s vekom, si zaručene ťažkú hlavu nerobí. Nie je však vylúčené, že sa ešte pokúsi dostať svoje telo do formy a navštívi kadernícky salón kvôli zafarbeniu vlasov. Jeho seriálová kolegyňa Sarah Jessica Parker totiž naznačila, že za projektom Sex v meste ešte možno neurobila definitívnu bodku. „Hovorievala som, že zostal nevypovedaný jeden príbeh. Ak nastane správny čas a správne miesto, možno by sme ho mali vyrozprávať,“ nechala sa počuť v šou Extra. S takou výzvou by pravdepodobne aj samotný Chris chcel fanúšičkám dokázať, že do starého železa zďaleka nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu