Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Chandler z Priateľov zostarol a pribral: Veď mu rastú mužské prsia!

Matthew Perry sa zaguľacuje, pribúdajú mu šediny a pod tričkom sa mu rysujú ovísajúce prsia. Zobraziť galériu (9)
Matthew Perry sa zaguľacuje, pribúdajú mu šediny a pod tričkom sa mu rysujú ovísajúce prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Imidž nerieši! Odkedy sa Matthew Perry (43) po prvý raz objavil na nakrúcaní kultového sitkomu Priatelia, uplynuli už takmer dve desaťročia. Za ten čas jeho popularita síce značne vzrástla, no komik svoj zovňajšok po štyridsiatke začal zanedbávať. Šediny, strnisko a kilá navyše z neho urobili spustnutého pupkáča.

Čo sa to s ním deje? Po skončení seriálu Priatelia sa Matthew Perry chytil hneď niekoľkých šancí vo svete kinematografie a blysol sa vo viacerých úspešných snímkach. Nedávno mu však kompetentní zrušili televíznu šou, čo sa nevábne odrazilo na hercovom imidži. Cez víkend si odskočil na benzínovú pumpu, aby natankoval svojho luxusného štvorkolesového tátoša. Paparazzi, ktorí ho zachytili, v ňom niekdajšieho fešáka nespoznávali.

Matthew sa na benzínovej stanici zastavil v čiernych nohaviciach a v sivom tričku, spod ktorého sa mu rysovalo väčšie bruško. Ešte horšie však dopadol pohľad na jeho hrudník s ovísajúcimi mužskými prsiami. Tie akoby zúfalo volali po tréningu v posilňovni, ktorý legendárny Chandler poriadne zanedbal. Rovnako ako holenie či úpravu vlasov – sivasté lokne si len začesal dozadu a prichytil tenkou čelenkou.

Po tom, čo jeho šou Go On dostala na kanáli NBC červenú, sa Perry oficiálne ocitol bez práce. Jeho posledným počinom pred kamerami sa stalo stretnutie s bývalými kolegyňami Monikou a Rachel, ktoré malo prilákať divákov k rozhovoru s Jennifer Aniston v programe pod taktovkou moderátorky Ellen DeGeneres. „Tá malá spolupráca s Mattym a Courteney bola veľmi nostalgická, všetkým nám to chýba, my si navzájom veľmi chýbame,“ prezradila na margo krátkeho klipu vydaja chtivá plavovláska. Ostáva len dúfať, že Matthew sa z pracovného sklamania rýchlo otrasie. Veď v zrelom veku ešte do starého železa zďaleka nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu