Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Spevák s najhnusnejšou tvárou bez trička: Desí zošúvereným telom kostlivca!

Iggy Pop stále koncertuje hore bez, aj keď jeho vyziabnuté a vráskavé telo naháňa hrôzu. Zobraziť galériu (8)
Iggy Pop stále koncertuje hore bez, aj keď jeho vyziabnuté a vráskavé telo naháňa hrôzu. (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO – Vyzliekať sa na pódiu by už vo svojom veku naozaj nemusel! Niet najmenších pochýb, že krstný otec punkového rocku za desaťročia svojej hudobnej kariéry priviedol do varu nejednu fanúšičku. Iggymu Popovi však už ťahá na okrúhlu sedemdesiatku a jeho telo pripomína schránku vyžitého veterána. Tento týždeň opäť ukazoval vytŕčajúce kosti a zošúverenú kožu.

Zub času ho nijako nešetrí! Hoci Iggymu Popovi v kolónke vek svietia už dve šestky, on si stále naplno vychutnáva koncertné pódia a vypredané haly. Ako za starých čias, ani v súčasnosti neváha odhodiť tričko a preháňať sa po javisku v štýle polonahého playboya. Ktovie však, či si uvedomuje, že jeho postava už zďaleka nie je tým, čo kedysi. Hore bez si tento týždeň so svojou kapelou The Stooges užíval atmosféru v talianskej metropole. Pohľad na jeho obnaženú figúru však miestami doslova naháňal strach.

Iggy to pred davom nadšencom rozbalil vo veľkom štýle a v návale eufórie tradične odhodil vrchnú časť oblečenia. Pozornosti hudobných prívržencov v prvých radoch zrejme neušiel predovšetkým kožený opasok, vybíjaný spevákovým menom. Nemilým prekvapením sa však stal pohľad na rockerovo chátrajúce telo, ktoré už dôchodcovský vek rozhodne neskryje. Tenká pokožka pokrývala vystúpené rebrá a navreté žily, no nie príliš pozitívny dojem vytvárala aj vráskavá koža.

Známky starnutia sú síce v Iggyho prípade absolútne prirodzené, no vystavovať na „obdiv“ by ich skutočne nemusel. Veď už pred tromi rokmi zvíťazil v nelichotivej ankete o celebritu s najhnusnejšou tvárou. Prieskum zrealizovala spoločnosť The Good Surgeon Guide zameraná na skrášľovacie plastiky a blondiak získal 1300 klikov. On sám sa však nad svojím zovňajškom nepozastavuje, práve naopak. „Poriadne som sa zhumpľoval, aby som vyzeral tak ako dnes, čiže je to fér,“ prezradil v nedávnom rozhovore pri príležitosti vydania albumu. Alkohol, drogy a divoký životný štýl mu tak očividne prirástol k srdcu a jeho vizuálnymi následkami sa nijako nezaťažuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu