Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Horúci trapas à la Mariah Carey: Praskli jej šaty v priamom prenose!

Mariah Carey prežívala horúcej chvíle, keď jej poča spriameho prenosu povolili šaty. Zobraziť galériu (12)
Mariah Carey prežívala horúcej chvíle, keď jej poča spriameho prenosu povolili šaty. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Potrebovala väčšiu veľkosť? Odkedy sa Mariah Carey (43) vrátila k svojim štíhlym krivkám spred desaťročí, pretŕča ich v priliehavých outfitoch za nemalé sumy. Posledný výber ju však zradil priamo pred kamerami a zrakmi miliónov Američanov. Speváčke povolila róba počas živej šou a nechýbalo veľa, aby jej spadli z hrudníka.

Prepočítala sa! Niet najmenších pochýb o tom, že Mariah Carey aj po pôrode dvojičiek vyzerá lepšie, ako keď svoju hviezdnu dráhu ešte len rozbiehala. S postavičkou ako lusk si to včera ráno namierila na nakrúcanie programu Good Morning America v úlohe špeciálneho hudobného hosťa. Luxusná róba jej figúru však obopínala tak tesne, že speváčka takmer skončila s obnaženým poprsím v priamom prenose.

Hudobná diva sa s minerálkou v ruke zhovárala s moderátorkou Larou Spencer, keď z ničoho nič ucítila, ako sa jej uvoľnila róba. Inštinktívne si ju preto prichytila v oblasti svojich kyprých predností a vyzvŕtala sa okolo vlastnej osi, aby jej nehodu mali možnosť uvidieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Okamžite k nej priskočila asistentka, ktorá zachraňovala vzniknutú situáciu.

O horúce chvíľky sa speváčke postaral vysielač od mikrofónu v podobe malej škatuľky, ktorá sa už pod pritesný outfit jednoducho nevmestila. Najskôr sa hudobnej ikone odtrhlo ramienko a následne sa dokonca rozopol zips. Róba zrejme pochádza z dielne módneho domu Versace, nakoľko Mariah ľútostivo poznamenala: „Och, dopekla, práve mi povolili šaty. Mám ťa rada, Donatella, ale povolilo to, zlatko.“ Plavovláska navyše nebola celkom vo svojej koži kvôli tomu, že jej biorytmus vyzerá celkom inak. „O tejto hodine nikdy nie som hore,“ bez okolkov priznala. Našťastie pre ňu sa však celý incident zaobišiel bez odhalenia dámskych partií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu