Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Takto Mariah Carey klame celý svet: Šokujúci rozdiel a desiatky kíl dole!

Mariah Carey po retuši (vľavo) je opticky o desiatky kíl ľahšia než pred grafickými úpravami (vpravo). Zobraziť galériu (15)
Mariah Carey po retuši (vľavo) je opticky o desiatky kíl ľahšia než pred grafickými úpravami (vpravo). (Zdroj: jezebel)

LOS ANGELES – Tomu sa povie ozajstná blamáž! Nie je nijakým tajomstvom, že celebrity svoj zovňajšok na oficiálnych záberoch značne skresľujú a vylepšujú, čo sa dá. Kyprá speváčka Mariah Carey (45) sa však svojich oblín zbavuje naozaj mimoriadne okato. Pozrite, koľko práce na jej fotkách pravidelne odvádzajú šikovní retušéri. Rozdiel vám vyrazí dych.

Jej imidž je jedna veľká lož! Aspoň tak vyznieva odhalenie pôvodných záberov, na ktoré sa nedávno podujala bacuľatá spevácka diva Mariah Carey. Tá si síce k spolupráci prizvala vychyteného fotografa Terryho Richardsona, no zázraky na počkanie sa v magazíne Wonderland neudiali. Portál Jezebel totiž zverejnil fotografie pred retušou, ktoré vypapanej plavovláske príliš nelichotia. Grafických úprav si vyžiadala viac než dosť.

Väčší objem vlasov, zoštíhlená tvár, zúžený driek aj stehná, či väčšie prsia – to sú len niektoré zo zásahov, ktoré vo finálnej verzii vylepšili kyprú Mariah. Tá sa totiž pred objektív postavila vo vyzývavejších outfitoch, aké by si mohli dovoliť dámy s polovičnou konfekčnou veľkosťou. Hudobníčka sa však nad svoju hmotnosť už opäť povzniesla a spoliehala sa na to, že grafici všetko potrebné zariadia.

Mariah Carey pred retušou
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: jezebel)

Mariah Carey po retuši
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: jezebel)

Na niektorých profesionálnych fotkách nemôžu chýbať ani speváčkine dvojičky, ktoré si užívajú popularitu, odkedy sa narodili. Možno je tak len otázkou času, kedy do rodinných albumov začnú vo veľkom pribúdať aj psy. Celkovo ich Mariah prichýlila až osem, čo jej manželovi začína poriadne liezť na nervy. „Nick sa ju snažil zastaviť, aby nemali ďalších psov. On totiž nenávidí, keď všade po celom dome zakopáva o šteňatá. Ale Mariah si robí, čo chce,“ citoval nedávno portál showbizspy.com svoj zdroj. Ak by ste si mysleli, že hudobná hviezda sa v domácnosti chlpov pravidelne sama zbavuje, zostali by ste na omyle. Z času na čas využíva profesionálne služby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu