Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vypapaná Mariah Carey prekvapila bucľatou tvárou: Syslie líca po plastike?

Opuchnutá a pribratá Mariah Carey sa pred kvapkami slabého dažďa ukrývala až pod dvomi veľkými dáždnikmi. Zobraziť galériu (18)
Opuchnutá a pribratá Mariah Carey sa pred kvapkami slabého dažďa ukrývala až pod dvomi veľkými dáždnikmi. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Opäť jej zachutilo papať? Aj keď Mariah Carey (45) s kolísajúcou hmotnosťou bojuje takpovediac celú kariéru, v uplynulých mesiacoch sa jej darilo držať hmotnosť v nižších číslach. Tento týždeň však fanúšikov zaskočila okrúhlou tvarou bez výraznejších lícnych kostí. Zlé jazyky si okamžite začali šuškať, že by mohlo ísť o sprievodný opuch po plastickej operácii.

Maniere jednoducho nezaprie! Zatiaľ čo ostatné hviezdy svetového formátu dokážu fotografom zapózovať aj v daždi, Mariah Carey sa pri odchode z budovy kancelárií chránila ako národný poklad. Asistovať jej museli až dvaja telesní strážcovia, ktorých úlohou bolo zamaskovať všetko podstatné – nielen nalepené kilogramy, ale aj poriadne bacuľaté líca.

Ak by to bolo čo i len trochu možné, spevácka hviezda by najradšej použila plášť, ktorý by ju urobil neviditeľnou. Aspoň tak vyznievalo jej nanajvýš povýšenecké správanie vo Veľkom jablku. Mariah totiž bola nútená urobiť zopár krokov od vchodových dverí po pristavenú limuzínu. Na túto trasu si kvôli drobným kvapkám ľahkého dažďa vynútila až dva dáždniky a tvár si zakryla veľkými slnečnými okuliarmi. Spod tých jej vykúkala nafúknutá tvár s lícnymi kosťami obalenými tukom. Pri pohľade na vyhladenú pleť je však celkom možné, že dvojnásobná matka podstúpila invazívny omladzujúci zákrok.

Zaujímavosťou je, že Mariah sa o fotku čakajúcich paparazzov podelila aj prostredníctvom Instagramu. „Ach, tak na toto sú dáždniky!“ poznamenala ironicky k záberu. Zrejme sa tak tešila, že zástupcom médií sa nepodarilo uloviť ďaleko horšie zábery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu