Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mariah Carey s výstrihom po pupok: Vypadávali jej prsia!

Mariah Carey v odvážnych šatách pretŕčala nahé vnady. Zobraziť galériu (14)
Mariah Carey v odvážnych šatách pretŕčala nahé vnady. (Zdroj: isifa)

WASHINGTON – Tak toto naozaj prehnala! O Mariah Carey (44) je známe, že napriek korpulentnejšej postave na pódium volí outfity, v ktorých vyniknú všetky jej ženské krivky. Cez víkend však šokovala šatami, na ktoré by sa mnohé jej kolegyne zaručene neodvážili. Neuveriteľne hlboký výstrih jej obnažoval veľkú časť kyprého poprsia.

Takáto výstredná snáď ešte ani nebola! Aj keď by Mariah Carey s pribúdajúcimi rokmi mala uprednostňovať decentnosť, ona radšej svoje ženské zbrane pretŕča ako na striebornom podnose. Stačí sa pozrieť, akým vyzývavým outfitom okorenila šou BET Honors, ktorá sa konala počas sobotňajšieho večera v hlavnom meste Spojených štátov. Zaoblená speváčka nahodila rafinovanú róbu, z ktorej jej doslova vypadávali bujné vnady.

Mariah bola na javisku hudobne sprevádzaná klaviristom, preto neváhala a lascívne vyliezla na veľké koncertné krídlo. Nahodená v priliehavej róbe však nielen divákom v prvých radoch predviedla viac, než sa na distingvovanú dámu v jej veku patrí. Spevácka diva totiž siahla po výstrihu po pupok, ktorý jej na objemných prsiach ledva držal. Istila ho síce tenká šnúrka telovej farby okolo krku, no i tak sa na prvý pohľad zdalo, že vnady plavovláske každú chvíľu vypadnú.

Napriek tomu, že Mariah sa zaobišla bez ponižujúcej situácie v podobe vykuknutých bradaviek, kritici z jej kreácie príliš nadšení neboli. Jej odhaľovanie totiž pôsobilo lacno a nevkusne. Aby toho nebolo málo, dvojnásobná mamička sa o fotku v rafinovaných šatách pochválila aj prostredníctvom Instagramu. „Skúška na BET Honors,“ napísala k záberu, na ktorom si prsia pre istotu prikryla zvlnenými prameňmi vlasov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu