Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mariah Carey vytasila brucho po liposukcii: S umelým pupkom ledva dýcha!

Odvážna Mariah Carey ukázala svoje ploché brucho upravené plastickým chirurgom. Zobraziť galériu (13)
Odvážna Mariah Carey ukázala svoje ploché brucho upravené plastickým chirurgom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEWARK – Vťahuje brucho, ako sa len dá! Hoci si Mariah Carey (44) po pôrode dvojičiek udržiava naozaj obdivuhodnú figúru, len silou vôle sa k nej rozhodne nedopracovala. Prezradil to jej včerajší outfit, v ktorom predviedla na prvý pohľad dokonale ploché bruško. Aj oko laika však okamžite odhalilo, že táto speváčkina partia je samá plastika.

Prepočítala sa! Nie je nijakým tajomstvom, že Mariah Carey aj po štyridsiatke s obľubou volí priliehavé kreácie, ktoré majú podčiarknuť jej pôsobivú postavičku. Na včerajšom odovzdávaní cien BET Awards však svojimi ambíciami mierila privysoko. S odhaleným bruškom totiž rozprúdila diskusie, či si obdiv po toľkých chirurgických zákrokoch vôbec zaslúži.

Hudobná diva sa na pódiu blysla v dlhej sukni so zlatou potlačou, ktorá jej začínala na úrovni bedier. K nej si Mariah doladila krátky čierny top pod prsia, čím sa takpovediac vrátila do tínedžerských čias. To, čím chcela ohúriť, sa jej však nakoniec vypomstilo. Fanúšikovia totiž okamžite rozpoznali, že plavovláska minimálne raz podstúpila odsatie tuku v oblasti pása a pupok v tvare zvláštnej jamky má vyformovaný umelo.

„Som šokovaná, že jej ľudia dovolili vyjsť na pódium s tým falošným pupkom. Spadla mi sánka,“ napísala jedna z internetových užívateliek. K tomuto názoru prispela do diskusie aj ďalšia čitateľka: „To je plastika – liposukcia brucha. Pupok bol upravený.“ A v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie komentáre: „Uf, tá ale sťahuje brucho!“ Ostáva len dúfať, že Mariah sa podobným experimentom bude v budúcnosti vyhýbať. Je totiž nemožné, aby po všetkých kilách, ktoré sa na ňu v tehotenstve nalepili, vystavovala brucho školáčky. Alebo žeby v jej prípade začínalo platiť „Stará chcela mladou byť“?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu