Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľná premena oscarovej hviezdy: Za pár mesiacov o 36 kíl ľahšia!

Oscarová herečka Mo'Nique vďaka cvičeniu zhodila úctyhodných 36 kíl. Zobraziť galériu (10)
Oscarová herečka Mo'Nique vďaka cvičeniu zhodila úctyhodných 36 kíl. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Radikálny obrat životného štýlu! Aj keď herečka a komička Mo'Nique (45) so svojimi oblinami nikdy nemala problém, v zrelom veku sa rozhodla pre drastickú zmenu. Vrhla sa na cvičenie, upravila stravovací režim a kilá išli dolu samé. Ručička váhy už klesla o 36 kilogramov a čokoládová hviezda ani nemôže byť šťastnejšia.

Dala si poriadne do tela! Keď sa v médiách objaví správa, že niektorá z celebrít schudla desiatky kíl, zvyčajne ide o dámu, ktorá sa popasovala s tukovými zásobami nalepenými v tehotenstve. Kedysi robustná herecká diva Mo'Nique je však celkom iný prípad. Tvrdo drela vo fitnescentre aj pod holým nebom, vďaka čomu dnes vyzerá neporovnateľne lepšie než pred mesiacmi. A nie je vylúčené, že jej postava nadobudne ešte štíhlejšie kontúry.

Ebenová herečka sa naposledy zviditeľnila vďaka snímke Precious, v ktorej vo vedľajšej úlohe podala výkon ovenčený Oscarom. Vtedy sa na červenom koberci zvŕtala s objemným telom veľkosti XXL a nič nenasvedčovalo tomu, že by na ňom plánovala akékoľvek zmeny. Už niekoľko týždňov však fanúšikovia na Twitteri môžu sledovať jej zdravší životný štýl s extrémnou dávkou pohybu. Mo'Nique pravidelne informuje, koľko krokov a sed-ľahov v daný deň urobila a pripája fotodokumentáciu v prepotených tričkách. Cvičí s vlastnou váhou, dvíha činky, nepohrdne squashom a miluje dlhé prechádzky, ideálne aj do kopca.

Je sympatické, že známa tmavovláska svoj značný úbytok na váhe zatiaľ nijako nespeňažila a nefiguruje ako tvár diétneho programu. Zrejme ide o etapu, ktorú vníma ako dôležitú životnú cestu a snaží sa povzbudiť aj ďalšie bacuľky. „Ak by ste sa starali o svoje zdravie tak, ako keby ste za to boli platení, aká by bola vaša výplata? Odmeňte sa poriadne!“ radí prostredníctvom svojich komentárov na sociálnej sieti. Ďalšie z obľúbených hesiel oscarovej hviezdy znie: „Nesnažme sa byť tenkí alebo chudí. Snažme sa byť zdraví.“ Inšpiruje Mo'Nique svojím úsilím aj vás?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu