Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otrasná premena Batmana: Stáva sa z neho holohlavý tučko!

Christian Bale si nechal vyholiť hlavu a viditeľne pribral. Zobraziť galériu (10)
Christian Bale si nechal vyholiť hlavu a viditeľne pribral. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zhodil vlasy a priberá! Aj keď pre Christiana Balea (39) sú roly drsňákov ako šité na mieru, jeho najnovšia premena medzi tie vydarené rozhodne nepatrí. Britský herec si totiž nechal vyholiť hlavu a začína sa zaguľacovať. Na letisku za veľkou mlákou ho tamojší paparazzi takmer nespoznali.

Jeho šarm sa celkom vyparil! Hoci sa Christian Bale blysol vo viacerých akčných snímkach, väčšine divákov utkvel v pamäti ako hlavný hrdina trilógie o Batmanovi. Z fešáka v úlohe Temného rytiera sa však najnovšie stal holohlavý chlapík s mohutným telom. Fúzy a brada mu síce zostali, no niekdajší Casanova nielen v tvári očividne pribral.

Christian sa na losangelskom letisku zjavil v čiernej košeli a v zelených nohaviciach, pričom na nose mu nechýbali tmavé slnečné okuliare. Toto maskovanie čakajúcich fotografov síce najskôr zmiatlo, no čochvíľa jeho identitu odhalili. Postarala sa o to najmä hercova manželka Sibi Blazic a ich spoločná dcéra Emmeline, ktorá takisto priletela do Mekky americkej kinematografie.

Pre vyholenú hlavu sa Christian, našťastie, nerozhodol sám. Nadiktoval mu ju scenár pripravovanej snímky s názvom American Hustle, ktorá je zasadená do obdobia 70. rokov minulého storočia. Príbeh by mal zachytávať skutočnú misiu FBI, pričom na jeho stvárnení sa podieľajú aj ďalšie ostrieľané hviezdy ako Jennifer Lawrence, Robert DeNiro a Bradley Cooper.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu