Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Je to vôbec možné? Schudnutá Mariah Carey má figúru ako tínedžerka!

Mariah Carey opäť zázračne schudla a hrdo predvádza vynovené krivky. Zobraziť galériu (13)
Mariah Carey opäť zázračne schudla a hrdo predvádza vynovené krivky. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Aj keď sa speváčke Mariah Carey (43) podarilo po pôrode dvojičiek tehotenské kilá zhodiť, postupne sa so svojou hmotnosťou vrátila do kyprejších koľají. Čím dlhšie však sedí v porotcovskom kresle, tým viac so svojou líniou prekvapuje. Opäť je totiž taká štíhla ako v časoch, keď s hudbou ešte len začínala.

Má postavičku ako lusk! O Mariah Carey je známe, že diéty pre ňu znamenajú hotové utrpenie, a preto pri nich nikdy nevytrvá dlho. Ako sa však zdá, v nedávnom období chytila do plachiet ten správny vietor a ručička váhy u nej klesá jedna radosť. Tento týždeň sa prostredníctvom sociálnych sietí pochválila s hneď dvomi fotografiami, na ktorých pózuje štíhla ako laň.

Úspešná plavovláska si svoje mamičkovské povinnosti plní na sto percent, no popri tom stíha rozhodovať o budúcnosti mladých talentoch v speváckej súťaži American Idol. Ako porotkyňa sa zakaždým predvádza v pôsobivých outfitoch, ktoré sa nielen skracujú, ale navyše sú čoraz menšej konfekčnej veľkosti. Mariah nedávno zvolila krátku sukničku so živôtikom, v ktorom vyniklo jej dokonalé bruško. Už o niekoľko hodín neskôr sa zas blysla v priliehavých červených šatách, ktoré tesne obopli každý centimeter štvorcový jej ukážkového tela. Aj v zrelom veku by tak hudobná ikona bez pochyby zatienila o polovicu mladšiu konkurenciu.

Spevácka šou, ktorú v našich končinách poznáme pod názvom Česko-Slovenská SuperStar, sa v zámorí teší diváckej obľube aj vďaka neustálym sporom Mariah a jej mladšej kolegyne Nicki Minaj. Ich výmena názorov pred kamerami zašla až tak ďaleko, že čokoládová rapperka si na nakrúcanie doniesla vatovú tyčinku. „Vyčisti si uši!“ mávala ňou pred očami dvojnásobnej matky, ktorá provokáciu ustála. V kuloároch sa však už pošepkáva, že v blízkej budúcnosti jej flek obsadí Jennifer Lopez a svoje miestečko nemá isté ani samotná Nicki.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu