Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poľská herečka šokovala na premiére: Zostala z nej len kosť a koža!

Agata Buzek v roku 2010 a tento týždeň na slávnostnej premiére Zobraziť galériu (6)
Agata Buzek v roku 2010 a tento týždeň na slávnostnej premiére

LONDÝN – Dramatický úbytok na váhe! Aj keď Agata Buzek (36) nikdy nepatrila k plnoštíhlym hviezdam, jej najnovšia podoba doslova vyráža dych. Prominentná Poľka totiž schudla nemálo kilogramov a začína pripomínať už iba tieň. S útlymi krivkami vedľa britského svalovca v obleku vyzerala ako Palculienka.

Vychudla na kosť! Hoci Agata Buzek v našich končinách zatiaľ do širšieho povedomia nevstúpila, na domácej pôde je známa nielen ako herečka, ale tiež ako dcéra politika a bývalého prezidenta Europarlamentu. Tento týždeň sa zviditeľnila na Britských ostrovoch, kam zavítala kvôli premiére thrilleru Hummingbird (Redemption). Popri hereckých kolegoch sa však doslova strácala pred zrakmi okolia a objektívmi. Extrémne krehkou postavou vyrážala dych.

Plavovláska si to na červený koberec namierila v čiernobielej variácii zloženej z nohavíc a predĺženého topu s tenkým opaskom. Pozornosť však pútala predovšetkým príliš tenkými končatinami v kombinácii s vytŕčajúcimi lícnymi kosťami. Vedľa akčného hrdinu Jasona Stathama zanechávala vyziabnutý dojem, až jej okolie vyjadrilo obavy, či známa hviezda netrpí vážnou chorobou.

Agata Buzek s vytŕčajúcimi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Agata už v roku 2010 nosila americkú veľkosť nula, no tento týždeň mala od vizáže spred troch rokov na míle ďaleko. Ručička váhy jej s vysokou pravdepodobnosťou ukazuje menej aj o viac než päť kilogramov.

Britský miláčik žien a poľská herečka na prvý pohľad nemajú veľa spoločného, no na pľaci si vraj rozumeli vynikajúco. „Jason mal také množstvo energie, humoru, nápadov a všetkého... Myslím, že na nakrúcaní sme si navzájom verili, že dáme zo seba maximum, a to bol skvelý pocit,“ nešetrila Agata slovami chvály na Stathama. Ten však už má svoju vyvolenú z tretieho pokračovania Transformers.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu