Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Päťdesiatnik Tom Cruise nie je žiaden suchár: Rozbíjal si vajcia o hlavu!

Tom Cruise odhodil zábrany a skončil s rozbitými vajcami na hlave. Zobraziť galériu (11)
Tom Cruise odhodil zábrany a skončil s rozbitými vajcami na hlave. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Zmysel per humor ho neopúšťa! Aj keď si Tom Cruise (50) musel prejsť nečakaným rozvodom a obvineniam zo scientologickej diktatúry, svoj imidž si v očiach fanúšikov neváha vylepšovať naozaj odvážnym spôsobom. Nedávno sa priamo pred kamerami nechal nahovoriť na divokú hru s vajcami. A jeho hlava nezostala suchá.

Zábava na vlastný účet mu nie je cudzia! Hoci Tom Cruise je vo svete kinematografie známy predovšetkým ako akčný hrdina, možno by sa uživil aj v komediálnych snímkach. Dôkazom môže byť jeho piatkové vystúpenie v nočnej talkšou moderátora Jimmyho Fallona. Hollywoodsky Casanova sa podujal na vajíčkovú ruletu, v ktorej prehral na celej čiare a jeho hlava pripomínala terč štvaného politika.

Obaja aktéri spomínaného duelu sa chlapsky usadili oproti sebe za okrúhlym stolom. Z kartónu, ktorý obsahoval tucet vajec, si mali postupne vyberať po jednom slepačom produkte a rozbiť si ho o hlavu. Trik bol v tom, že niektoré z vajec boli uvarené, iné surové. Z Toma sa nakoniec vykľul neuveriteľný smoliar s hneď dvomi tekutými zásahmi po sebe. Jeho súper, naopak, mal oveľa šťastnejšiu ruku a z hry vyšiel celkom suchý.

Napriek tomu, že americkému hercovi sa vo vajíčkovom dueli vonkoncom nedarilo, na tvári mu nechýbal žiarivý úsmev. „Človeče, povedal som ti, že z neho nemám dobrý pocit,“ prezradil Jimmymu so smiechom hneď po prvom neúspešnom pokuse. Nie je to pritom po prvý raz, čo sa títo dvaja páni pustili do zaujímavej bitky v štúdiu. Pri predposlednom stretnutí si svoje účty vybavovali v takzvanej vodnej vojne, kde sa navzájom poriadne vyoblievali.

Tom Cruise si rozbíja vajíčka o hlavu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu