Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto si užíva syn Toma Cruisea: Kráska na surfe ho ohúrila krivkami!

Connor Cruise sa na párty točil okolo krásky s dokonalou figúrou. Zobraziť galériu (15)
Connor Cruise sa na párty točil okolo krásky s dokonalou figúrou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Za postavičku by jej bez problémov venoval desať bodov! Niečo podobné naznačuje gestikulácia len 18-ročného Connora Cruisea, ktorý sa včera blysol na uvoľnenom spoločenskom podujatí. Hollywoodsky tínedžer bude zrejme kráčať v šľapajách známejšieho otca, pretože na ženy má už teraz výborný vkus.

Nie je to žiadne nemehlo! Keďže sa Connor Cruise s adoptívnou matkou Nicole Kidman takmer vôbec nestýka, všetky triky Casanovu zrejme chytá od otca Toma, po ktorom nosí priezvisko. Dokázal to aj na sobotňajšej párty s názvom Oakley Learn to Ride, kde uvádzal do praxe svoje zvodcovské schopnosti. Na mušku si zobral 24-ročnú krásavicu menom Annet Mahendru. Z čerstvého záberu možno usúdiť, že na nej mal čo obdivovať.

Súčasťou včerajšieho popoludnia sa stalo pádlovanie vo vode a pokusy udržať sa na surfe. Tie čokoládovému mladíkovi síce príliš nešli, no vo vlnách sa rozhodne nestratil. Snažil sa byť nápomocný aspoň štíhlej brunetke, ktorá naňho za odmenu vystrkovala svoj guľatý zadoček. Dvojica sa tak už na prvý pohľad rozhodne nenudila a prejavovala si vzájomné sympatie.

Hoci by sa dalo predpokladať, že Connor si bude svoje miesto hľadať predovšetkým pred kamerou, čoraz častejšie ho priatelia a rozširujúca sa základňa fanúšikov môže stretnúť za mixážnym pultom. Dospievajúca ratolesť Toma Cruisea sa totiž snaží preraziť ako DJ, pričom už teraz si dokáže celkom slušne zarobiť. Po veľkom debute na striebornom plátne v podobe snímky Red Dawn sa momentálne živí koncertovaním v kluboch, kde si za jedinú noc pýta od päť do desaťtisíc amerických dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu