Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milionárskej dcére zmizlo tehotenské bruško: Dokonale utajený pôrod?

Petra Ecclestone v polovici februára nosila tehotenské bruško, tento týždeň niet po ňom ani stopy. Zobraziť galériu (6)
Petra Ecclestone v polovici februára nosila tehotenské bruško, tento týždeň niet po ňom ani stopy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Raduje sa v súkromí! Hoci dcéra bossa Formuly 1 ešte minulý mesiac nosila veľké tehotenské bruško, tento týždeň šokovala so štíhlou figúrou. Po jej prvom prírastku pod srdcom niet najmenšej stopy, no nikto z rodiny sa o radosti z bábätka nepodelil. Podarilo sa Petre Ecclestone (24) napriek obrovskému záujmu médií svoj pôrod dokonale ututlať?

Drží bobríka mlčanlivosti! Keď ide o prvého potomka, väčšina celebrít neskrýva mimoriadnu radosť a vystavuje na obdiv nielen rastúce bruško, ale aj samotné dieťa po narodení. Petra Ecclestone však patrí k výnimkám, ktoré si svoje mamičkovské povinnosti chcú zrejme vychutnávať za dverami privátnej rezidencie. Odkedy sa jej podarilo otehotnieť, na verejnosti sa takmer vôbec neobjavovala. A aj keď ju paparazzi v polovici februára zachytili s tehotenskými krivkami, dnes je všetko celkom inak.

Fotografom sa bohatú dedičku podarilo zastihnúť pred niekoľkými týždňami, keď opúšťala londýnsku reštauráciu. Nahodená v tesných nohaviciach síce stále pôsobila štíhlo, no o jej tehotenstve nebolo najmenších pochýb. O to väčšie prekvapenie spôsobila začiatkom tohto týždňa, kedy do losangelských ulíc vyrazila v úzkych džínsach a v pohodlnom tričku. Po jej veľkom brušku sa akoby zľahla zem a v kuloároch sa šepká, že medzičasom stihla tajne porodiť dievčatko.

Chýry, že klan miliardára Bernieho Ecclestonea (82) sa rozšíril o dievča, rozprúdil britský magazín The Express. Ten priniesol správu o tom, že presne pred dvomi týždňami dorazili do Petrinej vily ružové balóny s nápisom „Baby Girl“ na privítanie bábätka ženského pohlavia. Samotná blondínka svoje tehotenstvo nikdy nepotvrdila, a tak je veľmi pravdepodobné, že sa o nadšenie z údajnej dcérky jednoducho nechce so svetom podeliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu