Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Potvrdené: Miliardárska dcéra tajne porodila

Tamara Ecclestone so sestrou Petrou Zobraziť galériu (7)
Tamara Ecclestone so sestrou Petrou (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Miliardárky klan sa rozrástol o ďalšiu krásku! Hoci Petra Ecclestone (24) médiá o svojom prvom prírastku neinformovala, kuloármi sa šírili fámy, že priviedla na svet dievčatko. S odstupom času všetko potvrdila až honosná párty spojená s krstinami.

Ďalší dôvod na oslavu! Už pred tromi mesiacmi sme vás na topkách informovali, že dcére miliardára Bernieho Ecclestonea záhadne zmizlo tehotenské bruško bez toho, aby oznámila narodenie potomka. Vznikol tak priestor na špekulácie, či sa Petrine bábätko vôbec narodilo v poriadku a zdravé. Ako sa však zdá, akékoľvek obavy boli zbytočné a čerstvá mamička si vďaka rúšku tajomstva užívala súkromie. Porodila dievčatko, ktoré pomenovala Lavinia a v piatok ho nechala slávnostne pokrstiť v londýnskom kostole.

Aj keď si blízka rodina šéfa Formuly 1 len nedávno užívala juhofrancúzsky luxus na svadbe dcéry Tamary, ani tento víkend sa nezaobišiel bez pompéznych osláv. Rodičia Petra Ecclestone a James Stunt nechali pokrstiť svoju štvormesačnú dcérku v kostole svätého Petra na námestí Eaton Square. Celú udalosť zaznamenával najatý kameraman a všetky dámy nahodené v bielom neskrývali obrovskú radosť pri pohľade do perinky.

Pre Petru je výchova v duchu kresťanskej viery mimoriadne dôležitá, keďže sama pred dvomi rokmi dobrovoľne podstúpila krst. Jednoduchého obradu krátko pred svadbou sa zúčastnila len jej matka Slavica a terajší manžel. „Petra nebola pokrstená ako dieťa, preto to chcela urobiť pred našou svadbou, aby všetko prebehlo správne,“ vyjadril sa v tom čase James Stunt na margo rozhodnutia svojej nastávajúcej. V piatok si hrdo niesol svoju prvú ratolesť a zrejme spolu so svojou zákonnou polovičkou nemôžu byť šťastnejší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu