Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Miliardárska dcéra chystá svadbu storočia: Takýto luxus nemala ani Kate Middleton!

Tamara Ecclestone Zobraziť galériu (8)
Tamara Ecclestone (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Pompézna oslava, aká tu dlho nebola! Hoci multimilionársky boss Formuly 1 už jednu dcéru vydal, tá druhá na svoj veľkolepý deň ešte len čaká. Horúce prípravy a rezervácie však svedčia o tom, že ani zďaleka nepôjde o lacný špás. Tamara Ecclestone (28) rozhadzuje otcove peniaze závratným tempom a mastný účet zrejme ďaleko prevýši aj hostinu kráľovského páru.

Plánuje to poriadne roztočiť! Keď pred oltár v honosnej bielej róbe kráčala Tamarina mladšia sestra Petra, boháč Bernie Ecclestone vtedy zo svojho konta „odčerpal“ úctyhodných 12 miliónov libier. Už čoskoro však v oblasti južného Francúzska vypukne noblesný trojdňový žúr, počas ktorého si prostredná ratolesť šéfa F1 vezme za svoju zákonnú polovičku snúbenca Jaya Rutlanda. Náklady sa pritom už teraz šplhajú do astronomických výšok a s nemalou pravdepodobnosťou presiahnu rozpočet sobáša Princa William a vojvodkyne z Cambridge.

Francúzska riviéra by mala pod taktovkou rodiny Ecclestone ožiť už túto sobotu. Svadobní hostia si budú užívať priestory päťhviezdičkového hotela Grand Hotel Du Cap Ferrat, kde bolo zarezervovaných všetkých 73 izieb v celkovej hodnote 600 tisíc libier. Chýbať nesmú ani exkluzívni hudobní hostia, medzi ktorými bude dominovať Sir Elton John s čistým honorárom jedného milióna. Svadobčanov však bude zabávať aj Lionel Richie a DJ Calvin Harris.

Tamara bude mať tri dni k dispozícii len pre seba a svojich hostí jeden z najluxusnejších hotelov na Francúzskej riviére.
Zobraziť galériu (8)
Tamara bude mať tri dni k dispozícii len pre seba a svojich hostí jeden z najluxusnejších hotelov na Francúzskej riviére.  (Zdroj: Grand Hotel Du Cap Ferrat)

Napriek tomu, že Bernie ani pri vydaji druhej dcéry vonkoncom nešetrí, získať pozvánku na jedinečnú udalosť nie je vôbec jednoduché. Predbežne sa totiž ráta so 150-imi pozvanými spomedzi príbuzných a najbližších priateľov. Vyhodiť z kopýtka si prídu princezné Beatrice a Eugenie s matkou Sarah Ferguson, no spoza veľkej mláky sa prirúti aj bohatá dedička Paris Hilton.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu