Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Britská diva sa poriadne vypapala: Macaté stehná jej trhajú tesné džínsy!

Leona Lewis sa viditeľne zaoblila v problémových ženských partiách. Zobraziť galériu (13)
Leona Lewis sa viditeľne zaoblila v problémových ženských partiách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dopraje si! Odkedy sa Leona Lewis (27) dočkala celosvetového úspechu na popovej scéne, snažila sa udržiavať si štíhlu líniu. V posledných mesiacoch však zvoľnila pracovné tempo a svojim chutiam nechala voľný priebeh. Výsledkom sú viditeľné tukové vankúše, kvôli ktorým sa už nezmestí do oblečenia svojej pôvodnej veľkosti.

Zaguľatila sa! Leona Lewis o svojom obrovskom speváckom talente presvedčila najskôr krajanov, keď v roku 2006 zvíťazila v šou X Factor. Odvtedy stihla vydať niekoľko albumov, preraziť v celosvetovom meradle a experimentovať s vlastným zovňajškom. No zatiaľ čo na pódiu doteraz pripomínala skôr štíhlu divu, dnes by ste ju v uliciach stretli ako bacuľku.

Čokoládová hviezda si tento týždeň odskočila do kaderníckeho salónu, kde si nechala ošetriť a upraviť svoju korunu krásy. Keďže sa na túto príležitosť nepotrebovala vyfintiť, zvolila veľmi ležérny outfit – džínsy a tričko, cez ktoré si prehodila dlhý sveter siahajúci až do polovice lýtok. Ten ale nezakryl to, s čím Leona bojuje už niekoľko týždňov. Spod svetra jej totiž vykúkali objemnejšie stehná v príliš tesných nohaviciach.

Hovorí sa síce, že tou najlepšou diétou je láska, no v prípade britskej speváčky to zrejme neplatí. Kilá sa jej totiž držia aj napriek tomu, že je opäť zamilovaná. Jej partnerom sa stal nemecký choreograf Dennis Jauch, s ktorým mala niekoľkomesačnú prestávku. Momentálne mu však venuje všetok svoj voľný čas a dokonca sa o fotky s ním delí s fanúšikmi na webe. „Zábava v Mexiku,“ takýto komentár niesol nedávny príspevok so zaľúbencami, ktorí do objektívu strúhali grimasy. Ako sa teda zdá, Leona sa nad oblejšou figúrou očividne vonkoncom netrápi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu