Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Televízny zvodca Mentalista vytasil telo na pláži: Ten má ale formu!

Simon Baker so synom Zobraziť galériu (6)
Simon Baker so synom (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Ženy za ním doslova šalejú! Odkedy sa Simon Baker (44) zhostil hlavnej úlohy v seriáli Mentalista, ako charizmatický konzultant tímu vyšetrovateľov sa vryl hlboko pod kožu najmä dámskej časti divákov. A ako sa zdá, nemenej dokáže ohúriť aj v prípade, že košeľu odloží bokom. Fešný štyridsiatnik počas oddychového víkendu predviedol namakanú figúru.

Casanovu v sebe nezaprie! Odkedy sa na televíznej stanici CBS začal vysielať projekt s názvom Mentalista, ubehlo už úctyhodných päť rokov. Dnes seriál nakrúca už šiestu sériu a hlavný protagonista sa teší nemalej obľúbenosti u žien. Austrálsky rodák pritom má čo ukázať aj vo voľnom čase, keď elegantný oblek nechá v šatni. Pozrite, v akej hviezdnej forme si užíval víkendovú pohodu v kruhu rodiny.

Simon Baker sa so svojimi najbližšími vybral na domácu pláž v Sydney, kde na seba okamžite strhol všetku pozornosť. Pri kúpaní sa so synmi Claudeom a Harrym totiž v bermudách ohúril vypracovanou a veľmi pevnou postavou. Od obdivných pohľadov fanúšičiek ho neuchránili ani prižmúrené oči a tak trochu kyslý výraz tváre. Niet sa čo čudovať, že manželka Rebecca Rigg všetkých svojich troch chlapov obďaleč sledovala a strážila ako oko v hlave.

Aj keď zákonná polovička seriálového Patricka Janea v posledný deň roka už oslávi 46. narodeniny, konkurencie sa rozhodne obávať nemusí. Má za sebou pomerne úspešnú hereckú kariéru a s manželom vychováva až tri ratolesti. Dvojica sa zoznámila v roku 1991 na slepom rande, no oficiálne „áno“ si povedala až o sedem rokov neskôr. Medzičasom sa im narodila dcéra Stella, ktorá má dnes 20 rokov, no nedávny rodinný výlet na pláži neabsolvovala.

Medzi zaujímavosti patrí to, ako je hollywoodsky pár prepletený s austrálskymi kolegyňami zo šoubiznisu. Harryho držala pri krste Nicole Kidman, zatiaľ čo krstnou mamou Claudea sa stala ďalšia blond kráska od protinožcov, Naomi Watts.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu