Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodsky idol tromfol DiCapria a baví celý svet: Touto FOTO z mladosti!

Matthew McConaughey ako tínedžer na školskom plese Zobraziť galériu (5)
Matthew McConaughey ako tínedžer na školskom plese (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Prešiel poriadny kus cesty! Hoci Matthew McConaughey (44) nie je v Hollywoode nijakým nováčikom, od nedeľňajšej noci sa stal novým hrdinom americkej kinematografie. Najcennejšiu sošku totiž uchmatol „vlkovi“ Leonardovi DiCapriovi (39) a okamžite vzbudil obrovskú pozornosť u všetkých svetových médií. Tie najnovšie baví jeho spomienková fotka z tínedžerských čias.

Vypálil mu rybník! Keď sa medzi horúcimi favoritmi na vytúženého Oscara objavilo meno Leonarda DiCapria, celá herecká obec verila, že štvrtý raz sa mu premeniť nomináciu na víťazstvo už naozaj podarí. Pravdou sa však stal pravý opak a ospevovaný predstaviteľ Vlka z Wallstreet obišiel naprázdno. Namiesto neho sa v centre pozornosti ocitol nemenej talentovaný Matthew McConaughey. Novinári neváhali a hneď na druhý deň vyhrabali retro fotku, na ktorej oscarový herec idola ešte zďaleka nepripomína.

„Garde zo školského plesu mojej tety práve vyhralo Oscara. Gratulujem, Matthew McConaughey,“ týmito slovami Leah Pickett komentovala záber, o ktorý sa podelila prostredníctvom Twitteru. Ako žurnalistka z Chicago Tribune si farebnú spomienku jednoducho nemohla nechať iba pre seba. Matthew má na nej oblek, nevinný úsmev a vtedajšiu partnerku nežne drží za ruku i okolo pása.

Obletovaný štyridsiatnik si na slávnostný galavečer pozval očarujúcu manželku Camilu Alves a svoju matku. Prominentná dvojica spolu vychováva už tri ratolesti. Niet sa čo čudovať, že Matthew matku svojich detí pred fotografmi viackrát vybozkával, no jeho návrh poriadne zaskočil všetkých naokolo. Údajne po zisku zlatej sošky brazílskej modelke navrhol, aby si urobili dieťatko číslo štyri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu