Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodsky fešák McConaughey: Spálňové problémy kvôli brutálnej diéte!

Matthew McConaughey a Camila Alves Zobraziť galériu (11)
Matthew McConaughey a Camila Alves (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Matthew McConaughey, ktorý musel výrazne schudnúť pre úlohu vo filme Klub poslednej nádeje (2013), prehovoril o tom, ako tento krok ovplyvnil jeho život.

"Prvý raz, keď som sa zbadal na obrazovke, som si pomyslel, že vyzerám ako plaz. Bol to prvotný šok, no pre film som bol ochotný to hodiť za hlavu. Moja rodina videla ako chudnem zo dňa na deň, takže neboli až takí zaskočení, no keď sa pozriem späť, myslím, že to zrejme nebolo najjednoduchšie ani pre nich," uviedol McConaughey, ktorý zhodil približne 36 kíl, pre britský denník The Sun. 

Herec tiež dodal, že rodina mu pri celom procese chudnutia bola veľmi nápomocná, aj keď vraj v tom čase fyzicky nepriťahoval manželku. "Bolo to nepríjemné, nebudem vám klamať. Celá tá diéta bola naozaj náročná. Strácal som 7 libier (v prepočte približne 3 kilogramy, pozn. red) týždenne. Dal som si diétnu kolu, na raňajky dve vaječné bielka, kúsok kurčaťa, potom ďalšiu diétnu kolu. Bolo to drsné. Schudol som na 143 libier (v prepočte približne 64 kilogramov, pozn. red) a bol som stále hladný a podráždený. Moje telo pripomínalo telo vtáčaťa, ktoré otvára zobák a kričí 'Nakŕmte ma, nakŕmte ma' a vtedy si uvedomíte, že vás mama nepríde nakŕmiť. Je to ťažké," povedal predstaviteľ Rona Woodruffa zo spomínanej snímky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu