Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nicole Kidman sa mení na voskovú figurínu: Táto tvár že je prirodzená?!

Vyumelkovaná tvár Nicole Kidman podľa jej vlastných slov odráža prirodzenosť. Zobraziť galériu (11)
Vyumelkovaná tvár Nicole Kidman podľa jej vlastných slov odráža prirodzenosť. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Vypúšťa z úst klamstvá? Viac než hereckými výkonmi na striebornom plátne sa Nicole Kidman (45) v posledných rokoch zviditeľňuje extrémnou starostlivosťou o svoj zovňajšok. Aj v zrelom veku si udržiava pleť bez vrások a v spoločnosti sa pretŕča so zamrznutou mimikou. Sama však tvrdí, že všetko na nej je prirodzené.

Bohapustá lož? Kto v Hollywoode starne prirodzene, akoby ani neexistoval – tohto nepísaného pravidla sa už dlhé roky drží aj Nicole Kidman. Okrem bezchybnej postavy sa totiž môže pochváliť vyžehlenou tvárou. Úsmev na červenom koberci jej však dá občas poriadne zabrať a jej mimika pôsobí nanajvýš vyumelkovaným dojmom. O to prekvapivejšie znejú slová o tom, ako sa herečka o seba vlastne stará.

Omladzujúce kozmetické zákroky vraj zavesila na klinec. „Nestojím o žiadnu operáciu. Skúsila som botox, nanešťastie, ale už som z toho vonku. Teraz môžem svojou tvárou opäť hýbať,“ pochválila hollywoodska ikona sa v nedávnom rozhovore pre talianske noviny La Repubblica. Zaujímavé pritom je, že len uplynulú nedeľu sa objavila na odovzdávaní cien Screen Actors Guild Awards a mala čo robiť, aby na paparazzov vycerila zuby.

Kráska s austrálskymi koreňmi o sebe vyhlasuje, že za svoj zovňajšok vďačí predovšetkým sebe, na čo je patrične pyšná. „Som úplne prirodzená. Nosím opaľovací krém, nefajčím a starám sa o seba. Každý si môže robiť, čo chce – ja nesúdim. Ale osobne verím v to, aby sme boli fyzicky fit. Tak som bola vychovaná,“ prezrádza svoj recept na naturálny imidž. Či jej slovám niekto uverí, je ale otázne. Jej vosková tvár totiž hovorí sama za seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu