Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

A túto plastiku stihla kedy? Plochá Nicole Kidman vytasila natrieskaný dekolt!

Nicole Kidman v roku 2013 a v súčasnosti - rozdiel v jej dekolte okamžite udrie do očí. Zobraziť galériu (14)
Nicole Kidman v roku 2013 a v súčasnosti - rozdiel v jej dekolte okamžite udrie do očí.

MELBOURNE – Priplatila si aj za väčšiu nádielku v podprsenke? To, že Nicole Kidman (46) v mene večnej mladosti podstupuje plastické operácie ako na bežiacom páse, je všeobecne známy fakt. Ako sa ale zdá, šikovné ruky chirurgov sa starajú nielen o jej tvár, ale tiež o symbol ženskosti. Pozrite na brutálny rozdiel v herečkiných výstrihoch v súčasnosti a spred desiatich rokov.

Zlákali ju silikónové implantáty? Odkedy sa Nicole Kidman objavila na výslní hereckého neba, udržiava si štíhlu postavičku ako lusk. Ani dva pôrody tak na jej figúre nezanechali najmenšiu stopu a herečka sa kyprým dekoltom nikdy nepýšila. Nedávno však na domácej austrálskej pôde plesala v odhaľujúcej róbe, ktorou okamžite pritiahla všetky objektívy. Takéto objemné vnady na červenom koberci ešte nikdy nepredviedla.

Krehká blondínka na slávnostné charitatívne podujatie Swisse Celebrates the Life Foundation dorazila v róbe značky Prada v telovej farbe. Napriek šíriacim sa klebetám o krachu manželstva sa takmer nonstop túlila k svojmu manželovi. Prítomní zástupcovia médií si však tentoraz všímali najmä jej prekvapujúco plnší dekolt. Ten bol totiž na míle vzdialení od toho, aký Nicole ukázala v roku 2003 na odovzdávaní cien Critics Choice Awards. Veľkosť podprsenky sa jej odvtedy očividne zväčšila aspoň o dva košíky.

Aj pri pohľade na čerstvé zábery je priam komické, ako rodáčka od protinožcov neustále popiera akékoľvek zásahy plastických chirurgov. „Pre mňa žiadnu plastiku,“ dušovala sa hollywoodska stálica v rozhovore, v ktorom priznala, že vyskúšala iba Botox. O prirodzenosti však v jej prípade dlhodobo nemôže byť ani reči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu