Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príšerné: Plastiková Nicole Kidman si znetvorila tvár - vyzerá ako Chipmunk!

Nicole Kidman má vďaka výplniam neprirodzene nafúknuté líca ako veverička Chipmunk Zobraziť galériu (13)
Nicole Kidman má vďaka výplniam neprirodzene nafúknuté líca ako veverička Chipmunk

CANNES - Ide to s ňou dole vodou! Niet najmenších pochýb, že Nicole Kidman (46) patrí k hollywoodskym stáliciam, ktoré starnúť prirodzene dlhodobo odmietajú. Po vlne kritiky ohľadne jej zamrznutej mimiky však herečka svojej tvári vyviedla niečo ďaleko horšie. Prehnala to s výplňami a dnes sa usmieva ako veverička zo známej animovanej rozprávky.

Môže to byť ešte horšie? Presne to sa pýtajú obdivovatelia austrálskej rodáčky, ktorá tento týždeň zavítala na starý kontinent. Na už v poradí 67. ročník prestížneho filmového festivalu dorazila v predstihu ako prvá a nemálo času strávila v prítomnosti zástupcov médií. Jej preplastikovaná tvár sa však z viacerých uhlov pôvodným črtám nijako nepodobala.

Nicole Kidman sa stala doslova posadnutá omladzujúcimi zákrokmi, kvôli ktorým ledva hýbe mimickými svalmi. V snahe vyhnúť sa akýmkoľvek vráskam podstúpila viacero ošetrení s výplňami, ktoré jej lícam dodali neprirodzený objem. Plavovláska by tak so svojím úsmevom bez mihnutia oka zapadla medzi kreslené veveričky známe ako Chipmunkovia.

Herecká hviezda od protinožcov vystriedala na tlačových konferenciách viacero outfitov, no povestnú čerešničku na torte si odložila pre otvárací ceremoniál festivalu. Ten prebehol uplynulý večer a Nicole v rámci neho zažiarila v luxusnej modrej róbe.

Matka dvoch biologických a dvoch adoptívnych detí priznala, že v minulosti experimentovala s Botoxom, no neustále sa dušuje, že si pod skalpel nikdy neľahla. „Nemám žiadnu plastiku. Nanešťastie, skúsila som Botox, ale dostala som sa z toho a konečne môžem hýbať svojou tvárou,“ tvrdila v istom februárovom rozhovore. Realita však akosi svedčí o niečom inom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu