Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi prsaňa sa nekašle: V bikinách takmer odhalila rozkrok!

Kate Upton provokovala v bikinách s poodhaleným rozkrokom. Zobraziť galériu (14)
Kate Upton provokovala v bikinách s poodhaleným rozkrokom. (Zdroj: GQ)

NEW YORK – Chýbali len milimetre! O Kate Upton (20) je známe, že bikiny či spodná bielizeň je pre ňu ako druhá koža. Hoci sa na stránkach magazínov objavila už aj celkom nahá, intímne partie si doteraz vždy poctivo ustrážila. Naposledy však stiahla spodný diel plaviek hriešne nízko – ukázala nielen kontrastné opálenie, ale takmer aj to, čo nechcela.

Odvaha jej nechýba! Napriek postavičke typu „krv a mlieko“ sa Kate Upton už mesiace drží v rebríčku najžiadanejších modeliek pri predvádzaní plážových kúskov či v rôznych reklamných kampaniach. Blondínka za to vďačí predovšetkým kyprému dekoltu a hravej povahe, s ktorou požiadavkám zákazníka len málokedy nevyhovie. Počas fotenia pre magazín GQ sa príliš nezdráhala ani pred fotografom.

Kate sa na stránkach nedávneho vydania objavila v tradičných bielych bikinách, ktoré jej pred objektívom skoro nikdy nechýbajú. Tentoraz však okrem svojich bujných predností v minimalistickom modeli plaviek ukázala aj niečo celkom iné. So stiahnutým spodným dielom vystavila na obdiv biele neopálené miesta, ktoré za normálnych okolností chránia nohavičky.

Americká manekýnka svoju mimoriadnu odolnosť preukázala aj pred niekoľkými týždňami, kedy sa vrhla do ozajstného extrému. V bielych bikinách totiž pretŕčala svoje krivky pri teplote 35 stupňov pod nulou. S arktickými ľadovcami v pozadí ju chcelo zvečniť vedenie magazínu Sports Illustrated, ktoré ju vďaka titulnej strane prakticky zviditeľnilo po celom svete. Niet sa preto čo čudovať, že Kate aj tentoraz ochotne pózovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu