Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Škandál: Americkej prsani unikli fotky hore bez – nahé vnady bez cenzúry!

Sexici Kate Upton unikla fotka, na ktorej pózuje iba v spodnom dieli bikín. Zobraziť galériu (7)
Sexici Kate Upton unikla fotka, na ktorej pózuje iba v spodnom dieli bikín. (Zdroj: TMZ)

NEW YORK – Jej takmer nahé telo zaplavuje internet! Odkedy sa Kate Upton (21) prepracovala na titulné strany najprestížnejších časopisov, strieda jedno fotenie za druhým. No zatiaľ čo ešte donedávna pózovala predovšetkým v bikinách, najnovšie vystavuje bujné prednosti aj s bradavkami.

Sexepílom naozaj nešetrí! Len pred pár dňami na webe kolkovali fotografie polonahej Kate Upton, ktoré pochádzali z jej dávnejšej dovolenky na Havaji. Fanúšikovia jej obnažených kriviek si však zaručene prídu na svoje aj vďaka nedávnemu foteniu so štvornohým tátošom. Prsnatá sexica totiž aj tentoraz pózovala hore bez a jeden zo záberov sa vyhol akejkoľvek cenzúre.

S pikantnými fotkami ako prvý vyrukoval portál TMZ, ktorému sa dokonca podarilo získať video zo spomínaného fotenia. Zástupcovia vychytenej modelky však zrejme zakročili a záznam bol z dosahu internetových užívateľov odstránený. Kate sa ale šteklivých momentiek nadobro nezbavila. Na jednej z nich sedí na bielom koni bez sedla a široko sa usmieva do objektívov. Kypré prednosti si pritom nijako nezakrýva – vystavuje ich aj s bradavkami ako na striebornom podnose.

Aj keď by sa mohlo zdať, že rodáčka z Michiganu je až príliš naklonená nahote, v skutočnosti sa len chytá každej príležitosti. Nepovažuje sa za typickú modelku a vo svojej hlave má pevne zakotvené isté ciele. „Nikdy som sa nepresadzovala na móle. Dôverujem svojej kariérnej ceste a raz by som chcela mať vlastnú líniu spodnej bielizne,“ prezradila v rozhovore pre magazín Vogue. A ako vníma svoje prvé ambície pred kamerou po boku Cameron Diaz? „Herectvo ma veľmi zaujíma. Som Američanka – viac je viac!“ poznamenala sebavedomo. Nechajme sa teda prekvapiť, či fanúšikov zaujme aj na striebornom plátne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu