Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prsnatú sexicu unavili bikiny: Bujné vnady pretŕčala na pláži nahé!

Kate Upton počas dovolenky provokovala na pláži hore bez. Zobraziť galériu (10)
Kate Upton počas dovolenky provokovala na pláži hore bez. (Zdroj: paparazzie)

HAVAJ – Keď oddych, tak naozaj poriadny! Len 21-ročná modelka Kate Upton zdobí titulné strany najprestížnejších magazínov a bikiny už vníma ako pracovnú uniformu. Niet sa preto čo čudovať, že počas súkromnej dovolenky dopriala kyprým prednostiam slobodu. V exotickom prostredí Havajských ostrovov pretŕčala svoje prirodzené prsia ako na podnose.

Ako sexi venuša! Kate Upton vďaka svojmu raketovému štartu vo svete modelingu už podstúpila najrôznejšie fotenia od ľadovcov v zamrznutej Antarktíde až po malebné piesočnaté pláže. Na dovolenky jej síce veľa času neostáva, no užíva si ich ešte menej oblečená ako pred objektívom. Stačí sa pozrieť, ako relaxovala na Havaji v spoločnosti neznámeho muža. Ten na jej obnaženom tele mohol spolu s paparazzmi oči nechať.

Kate sa na pobreží premávala v slamenom klobúku a veľkých slnečných okuliaroch, no táto kombinácia jej identitu zamaskovať nepomohla. Jej známe krivky totiž „zahaľoval“ len spodný diel čiernych bikín s uväzovaním na šnúrky. Prirodzené vnady veľkosti XL si blondínka opaľovala nahé, aby vyrovnala odtieň bielych miest so zvyškom pokožky. Zábery vznikli ešte v októbri, no na verejnosť prenikli len tento týždeň.

Kto sa na jeseň minulého roka pohyboval v blízkosti obdarenej Kate, nevedno, ale s najväčšou pravdepodobnosťou nešlo o nič vážne. Očarujúca modelka totiž strieda partnerov ako bikiny v pracovný deň. Dávnejšie ju okolie spájalo s raperom P. Diddym, no vzápätí údajne randila s profesionálnym tanečníkom Maksimom Chmerkovskiym. „Je to veľmi čerstvé, dali sa dokopy cez vzájomných priateľov,“ prezradil zdroj denníku New York Post. Aj táto romanca je však už minulosťou. Prelietavá Kate totiž momentálne holduje navštevám basketbalových zápasov, aby si vyobzerala najnovšiu známosť – losangelského hráča Blakea Griffina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu