Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozšantená prsaňa skákala naľahko: Takmer jej vyleteli vnady z bielizne!

Kate Upton laškovala s vykúkajúcou podprsenkou. Pri tanci jej z nej takmer vypadli bujné prednosti. Zobraziť galériu (7)
Kate Upton laškovala s vykúkajúcou podprsenkou. Pri tanci jej z nej takmer vypadli bujné prednosti. (Zdroj: profimedia. sk)

NEW YORK – Opäť v stredobode pozornosti! Aj keď Kate Upton (20) s prácou pred kamerami príliš veľa skúsenosti nemá, s jej bujným poprsím ich zrejme ani nepotrebuje. Stačí, aby v provokatívnom outfite trochu zatancovala a o všetko sa postará samotná príroda. Div, že obdarenej modelke vnady nevypadli z podprsenky.

Neviazaná zábava jej nie je cudzia! Hoci Kate Upton žne jeden úspech za druhým vo svete modelingu a srdcia fanúšikov si získala v úsporných kúskoch bikín, najnovšie si ju budeme môcť vychutnať aj na striebornom plátne. Americká prsaňa sa totiž blysne v pripravovanej komédii The Other Woman, kde naplno využije svoj prirodzený sexepíl. Nasvedčujú tomu prvé zábery z nakrúcania neďaleko Veľkého jablka.

Zvodná dvadsiatka sa rozšantila na pláži po boku skúsenejšej kolegyne Leslie Mann. S fľašami alkoholu na stole a so zapnutou hudbou sa obe pokúšali imitovať zabávajúce sa dievčatá, ktorým tanečné pohyby jednoducho nesmú chýbať. V dámskom dueli za silnejší koniec ťahala práve Kate v kratučkých šortkách a v širokom tope, spod ktorého jej vykúkala žltá podprsenka. A tá jej skákajúce vnady veľkosti XXL sotva udržala na uzde.

Rodáčka z Michiganu v pondelok oslávi 21. narodeniny, a tak si za veľkou mlákou popíjanie alkoholu zatiaľ nemôže dovoliť. Napriek tomu sa v spomínanej scéne už na prvý pohľad cítila ako ryba vo vode. Doteraz sa vo svete kinematografie zviditeľnila ako sexi pestúnka v snímke The Three Stooges a drobná rola sa jej ušla aj v komédii Tower Heist. Uvidíme, ako rodiace sa kontakty vo filmovom priemysle zúročí neskôr. V tomto poslednom hereckom počine sa totiž môže učiť od samotnej Cameron Diaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu