Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hygiena im nič nehovorí: Tieto hviezdy majú od čistoty poriadne ďaleko!

Jessica Simpson a Megan Fox Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson a Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čistota pol života? Veru nie! Pre väčšinu ľudí je umývanie zubov či spláchnutie toalety bežným, úkonom, ktorý si ani neuvedomuje. Niektoré hviezdy však s nimi zjavne majú problém. A nejde len o zanedbaných chlapov, ale aj o Megan Fox alebo Jessicu Simpson!

Hviezdy-nehviezdy, niektoré veci by si ozaj mohli odpustiť. Namiesto toho, aby svoje tienisté stránky pred verejnosťou skrývali, spravili pravý opak a podelili sa o svoje hygienické „nenávyky“ s médiami. A niektoré z nich sú veru dosť nechutné!

Spláchnuť záchod? Veľký problém!

Spláchnuť záchod (najmä po veľkej potrebe) zvláda naozaj takmer každý. Ale len takmer. Modrooká kráska Megan Fox je v tomto ohľade zjavne výnimkou:  ,,Ako spolubývajúca  som hrozná. Nič neupratujem. Moje oblečenie zostáva tam, kde si ho vyzlečiem. A zabúdam za sebou spláchnuť záchod. Kamaráti mi hovoria: 'Megan, ty si mi zase nakládla do záchodu a nespláchla!'“

 

Megan Fox
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

 

Zubnú kefku radšej nie

Za svoj krásny biely chrup speváčka Jessica Simpson nevďačí zubnej kefke a paste, ale svojim tričkám. Blondínka totiž priznala, že nemá rada, keď sú jej zuby „priveľmi šmykľavé“ po umytí kefkou. Preto namiesto nej používa svoje tričko, ktorým si ich vyšúcha. ,,Viem, že je to nechutné,“ priznáva, ale na svojom zvyku zrejme nič meniť neplánuje.

 

Jessica Simpson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

 

Komando s pachom potu

Deodorant pod pazuchu niektorí muži jednoducho nemusia. Zástancovia prirodzenej „vône“ sa nájdu aj v Hollywoode. Herec Matthew McConaughey priznal, že deodorant nepoužil už dvadsať rokov. Pri predstave horúceho počasia v Los Angeles to veru nie je veľmi vábna predstava.

 

Matthew McConaughey
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

 

Matthew  v tom však nie je sám. ,,Už ho vlastne vôbec nepoužívam,“ povedal na margo deodorantu aj jeho kolega a miláčik mnohých žien, Bradley Cooper.

 

Bradley Cooper
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

 

Mastné vlasy na obzore

Robert Pattinson je možno idolom mládeže, príkladom v oblasti hygienických návykov však nie je ani náhodou. Nielenže si neupratuje svoj byt, raz sa dokonca priznal, že si vlasy neumyl celých šesť týždňov!  „Nevidím veľký zmysel v umývaní vlasov,“ povedal. ,,A keď vám je jedno, či máte čisté alebo špinavé vlasy, načo by ste si ich umývali?“ Nuž, aj tak sa dá...

 

Robert Pattinson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu