Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otrasná premena: Z hollywoodskej bohyne sa za päť rokov stalo TOTO!

Megan Fox v roku 2009 a v súčasnosti po nespočetných zákrokoch pod rukami plastického chirurga. Zobraziť galériu (14)
Megan Fox v roku 2009 a v súčasnosti po nespočetných zákrokoch pod rukami plastického chirurga.

LOS ANGELES – Ďalšia závislá? Už predtým než sa Megan Fox (28) objavila v ságe Transformers, pre mnohých mužov stelesňovala ideál ženskej krásy a nástupkyňu Angeliny Jolie (39). Po piatich rokoch je však všetko celkom inak. Oslnivá herečka podľahla čaru plastickej chirurgie a už pred tridsiatkou ju fanúšikovia vôbec nespoznávajú.

Vyhladená a so zamrznutou mimikou! Aj tak by sa dala v skratke opísať súčasná vizáž herečky Megan Fox, ktorá sa k nej dopracovala v naozaj veľmi mladom veku a v priam rekordnom čase. Zatiaľ čo po prekročení prahu dvadsiatky ohurovala prirodzenou krásou, dnes sú jej črty tváre doslova vyumelkované. Nemeckí fanúšikovia sa cez víkend nestačili čudovať, keď k nim tmavovláska zavítala s novým filmom Ninja korytnačky. Počas tlačovej konferencie či v televíznom rozhovore sa totiž na seba vonkoncom nepodobala.

Megan sa pred objektívmi predviedla v obtiahnutých minišatách, ktoré nechali vyniknúť jej závideniahodným krivkám. Prekvapenie však nastalo, keď herecká hviezda chcela nahodiť jeden zo svojich zvodných  výrazov. Pre početné výplne totiž ledva dokázala pohnúť mimickými svalmi a jej inokedy výrazné oči boli tentoraz zúžené na minimum. Niet divu, že jej skalní obdivovatelia zostali poriadne zaskočení.

„Na tom gauči sedí Megan Fox?“ pýtal sa cez Twitter jeden z divákov obľúbenej šou Wetten, dass...?, ktorá hostila ospevovanú divu spoza veľkej mláky. Kritikou však nešetril ani ďalší internetový užívateľ: „Megan Fox bola pre mňa stelesnením krásy. Až kým do hry nevstúpil botox.“ Zdá sa teda, že kedysi prirodzená siréna to má u svojich priaznivcov poriadne nahnuté. Ostáva len dúfať, že sa spamätá čím skôr a klinikám plastickej chirurgie sa bude oblúkom vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu