Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvá a najzvodnejšia Transformerka štyri mesiace po pôrode: Fíha, tá má ale telo!

Megan Fox sa po druhom pôrode vrátila k pôvodnej figúre priam kozmickou rýchlosťou. Zobraziť galériu (11)
Megan Fox sa po druhom pôrode vrátila k pôvodnej figúre priam kozmickou rýchlosťou. (Zdroj: Cosmopolitan)

LOS ANGELES – Návrat do hviezdnej formy! Hoci Megan Fox (28) len pred štyrmi mesiacmi priviedla na svet svojho druhého potomka, akékoľvek kilogramy nalepené v tehotenstve by ste na nej hľadali márne. Jedna z najzvodnejších hollywoodskych herečiek už opäť vyzerá ako vystrihnutá z mužských túžob. Na dôkaz si pozrite jej dokonalú postavičku.

Tomu sa hovorí expresná rýchlosť! Zatiaľ čo mnohé hviezdy zo sveta kinematografie sa s chudnutím po pôrode vonkoncom neponáhľajú, iné svojím zovňajškom prekvapujú takmer okamžite. Do druhej kategórie očividne patrí aj krásavica Megan Fox, ktorá dlhodobo dominuje medzi najpríťažlivejšími ženami sveta. Potvrdila to aj teraz, keď sa len po štyroch mesiacoch od pôrodu rozhodla prepožičať svoju tvár a telo augustovému vydaniu magazínu Cosmopolitan.

Minišaty bez ramienok či odhalené stehná a ploché bruško – tým všetkým Megan zabojovala o priazeň predovšetkým mužských fanúšikov. Rozpustenou hrivou a zmyselným pohľadom dokáže upútať rovnako, ako keď sa v roku 2007 zhostila hlavnej ženskej roly v ságe Transformers. V treťom pokračovaní ju síce nahradila modelka Rosie Huntington-Whiteley, no tá sa vo vyžarovaní sexepílu s ňou veľmi porovnávať nemôže.

To, že Megan už pomotala hlavu nejednému obdivovateľovi, si sama veľmi dobre uvedomuje a prekypuje sebavedomím. „Ženy nemusia byť zúfalé a tlačiť tak veľmi na pílu. Dovoľte samým sebe, aby ste boli silné a nezávislé, muži sa za vami budú plaziť po rukách a po kolenách,“ radí dvojnásobná mamička všetkým zástupkyniam svojho pokolenia. S jej genetickou výbavou však úspech u mužov nie je najmenším problémom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu