Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Jessica Simpson: Plánuje svadbu so snúbencom!

Eric Johnson a Jessica Simpson Zobraziť galériu (10)
Eric Johnson a Jessica Simpson (Zdroj: SITA)

LOS AGNELES - Americká speváčka a herečka Jessica Simpson sa údajne plánuje vydať za svojho snúbenca Erica Johnsona krátko po narodení ich druhého dieťaťa.

O svadbe podľa slov jej známeho hovorila už 14. apríla počas oslavy očakávaného príchodu potomka. "Jessica povedala: 'Urobme tú svadbu predtým, než znova otehotniem!' uviedol pre magazín Us Weekly nemenovaný zdroj blízky speváčke.

Tridsaťdvaročná Jessica Simpson debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010). Medzi jej najznámejšie skladby patria I Wanna Love You Forever, Irresistible, Take My Breath Away, Angels či These Boots Are Made for Walkin. Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005) a Guru lásky (2008) či v seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). V minulosti bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica. V novembri 2010 sa zasnúbila s bývalým hráčom amerického futbalu Erikom Johnsonom, ktorému vlani v máji porodila dcérku Maxwell Drew. Počas prvého tehotenstva sa často objavovala v médiách v súvislosti s výrazným pribratím a po pôrode zas preto, že sa jej podarilo rapídne schudnúť. Vlani v decembri potom speváčka oznámila, že čaká druhého potomka, pričom tentoraz bude mať s Johnsonom syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu