Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa bacuľka ako školská bohyňa: Aha, aký brutálny talent zahodila!

Jessica Simpson pred pätnástimi rokmi patrila k neuveriteľne talentovaným a krásnym tínedžerkám. Zobraziť galériu (9)
Jessica Simpson pred pätnástimi rokmi patrila k neuveriteľne talentovaným a krásnym tínedžerkám. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Mimoriadne nadaná! Aj keď Jessica Simpson (32) dnes zapĺňa stránky časopisov svojimi tehotenstvami, bojom s kilami navyše, či módnou kolekciou, pred rokmi mala naštartované na celkom inú hviezdnu dráhu. Za tínedžerských čias by totiž schovala do vrecka nejednu hollywoodsku stálicu. Pozrite, ako blondínka s anjelskou vizážou kedysi dokázala ovládnuť pódium.

Svet umenia jej mohol ležať pri nohách! Jessica Simpson patrí za veľkou mlákou k mimoriadne populárnym celebritám, ktoré v šoubiznise začínali ako herečky a speváčky. Kedysi štíhla a mimoriadne atraktívna blondínka však neskôr pribrala a zamierila do sveta módy, kde ako jedna z mála osobností šoubiznisu pokorila magickú miliardovú hranicu obratu v rekordne krátkom čase. Dnes je druhýkrát tehotná a k pôvodným krivkám sa už zrejme nikdy nevráti. Už na strednej škole však hviezdila na doskách, ktoré znamenajú svet a so svojím talentom sa mohla uberať celkom iným smerom.

Jessica sa nedávno podelila o video, ktoré zachytáva jej sólo vystúpenie v hre The Music And The Mirror. Už od samého úvodu si na ňom fanúšikovia môžu všimnúť, že vtedajšia stredoškoláčka patrila k obdareným krásaviciam. Navyše dokázala brilantne otvoriť hlas a podať kvalitný muzikálový výkon. Skutočným bonusom sa stali jej vycibrené tanečné pohyby – náročná roznožka, vysoké výkopy, či dokonca takzvaný „mostík“ zo záklonu. Za takéto vystúpenie by sa ako tínedžerka nemusela hanbiť ani priamo na Broadwayi.

Blond diva už v auguste privedie na svet svojho druhého potomka. Požehnaný stav si síce užíva na maximum, no v porovnaní s tým predošlým, cíti podstatný rozdiel. „Je to úplne naopak. Pri Maxwell som sa cítila úžasne, mohla som robiť všetko a jesť všetko, čo som chcela. Mala som množstvo energie. No a teraz som úplne vyčerpaná.“ prezradila v televíznom rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneres.

Čoskoro dvojnásobná mamička svoju prvú nahrávaciu zmluvu podpísala už vo veku 16 rokov a kvôli nej dokonca opustila brány školy, no neskôr si vzdelanie dokončila. S istotou možno tvrdiť, že nepatrí medzi rýchlo kvasené celebrity, ktoré sa k šoubiznisu dostali ako slepé kura k zrnu. Krátko po tridsiatke je vlastným úsilím dostatočne finančne zabezpečená, aby už nikdy nemusela pracovať. Ktovie teda, ktorým smerom sa jej kariéra bude uberať.

Jessica Simpson

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu