Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čo dokáže slabý mejkap a nová ofina: Z obletovanej hviezdy je sivá myš!

Hviezda červeného koberca Kim Kardashian sa s ofinou premenila na tuctovku. Zobraziť galériu (18)
Hviezda červeného koberca Kim Kardashian sa s ofinou premenila na tuctovku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Táto zmena jej príliš nevyšla! Odkedy sa Kim Kardashian (31) pretŕča na televíznych obrazovkách, na svoj zovňajšok si veľmi potrpí. Nie každý experiment u kaderníka však v jej prípade dopadne na výbornú. Svedčí o tom minimum mejkapu a vynovený zostrih, ktorý z hviezdy reality šou urobil tuctovú tridsiatničku.

Opäť šliapla vedľa! Len pred pár dňami sme vás na Topkách informovali, že Kim Kardashian neodhadla garderóbu pre svoje povestné kypré tvary. Guľatý zadok, na ktorom si vybudovala kariéru, totiž navliekla do nohavíc so zväčšujúcim efektom. S pozitívnym ohlasom sa však nestretol ani jej najnovší výstrelok. Tmavovláska sa na losangelskom letisku premávala takmer nenalíčená a s čerstvou ofinou.

Kim sa v priestoroch príletového terminálu snažila tváriť nenápadne, u paparazzov však okamžite vyvolala obrovský záujem. Doteraz svoje dlhé pramene nosila buď vyžehlené s cestičkou v strede alebo vyčesané do konského chvosta. Pred prelomom kalendárnych rokov však zatúžila po zmene a nechala si zostrihať ofinu. V kombinácii s jednoduchým denným líčením včera pôsobila nevýrazne a takpovediac ošumelo.

Oblá kráska s arménskymi koreňmi sa stala známou najmä po tom, čo na verejnosť preniklo jej pikantné sexvideo. A práve kvôli nemu jej pred takmer desiatimi rokmi stroskotal vzťah so súčasným manželom speváčky Mariah Carey. „Rozprávali sme sa o tom videu a ona mi povedala, že nič také neexistuje. Ak by ku mne bola úprimná, snažil by som sa ju podržať, pretože je to skvelé dievča,“ prezradil len nedávno Nick Cannon. Aj v kruhu celebrít tak očividne platí, že lož ma krátke nohy a skôr či neskôr si vypýta svoju daň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu