Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Módny prešľap známej celebrity: Komu patrí tento obrí zadok XXL?

Ktorej celebrite narástol zadok do obrovských rozmerov? Zobraziť galériu (19)
Ktorej celebrite narástol zadok do obrovských rozmerov? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Šliapla poriadne vedľa! Hoci si americká celebrita na svojom veľkom pozadí prakticky vybudovala kariéru, nie vždy ho navlečie do vhodného outfitu. Dôkazom môžu byť neforemné nohavice, ktoré jej razom opticky pridali niekoľko kilogramov. Ktorá kráska vystavila pozadie vo veľkosti lodného kufra?

Ups, tak toto jej vôbec nevyšlo! O tmavovláske s vlastnou reality šou je známe, že výberu garderóby venuje podstatnú časť svojho pracovného dňa. Pred pár dňami však vlastné proporcie príliš dobre neodhadla. Navliekla sa do širokých letných nohavíc s gumičkou v páse, ktoré z nej urobili vypapanú bacuľku. S neforemným zadkom sa na Floride premávala Kim Kardashian.

Kim Kardashian v neforemnom
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezda s arménskym pôvodom si vyrazila na obed so sestrou Kourtney a bratom Robom. V ich pätách nemohli chýbať kamery, ktoré mapujú dennú rutinu celej rodiny. Kim sa však tentoraz trochu prepočítala – vzdušný outfit ju totiž premenil na drobnú dámu s neprimerane veľkým pozadím. Nevábne pôsobila tiež vykúkajúca bielizeň na chrbte, na ktorej mala zavesený snímač mikrofónu.

Aj keď si svojská celebrita momentálne užíva náruč svojej rapperskej lásky, jej výstrelok v podobe manželstva s basketbalistom ani po trinástich mesiacoch nie je uzavretý. „Kim inštruovala svoju právničku Lauru Wasser, aby dala Krisovi a jeho právnikom ultimátum: buď sa hneď dohodnú, alebo ho zažaluje,“ prezradil zdroj z okolia prominentnej rodiny. Zdá sa teda, že pre tmavovlásku je Kris Humphries definitívne  uzavretou kapitolou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu