Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo štíhlej kočky rozkysnutá guľa: O tomto tele môže už iba snívať!

Kim Kardashian bola ešte v roku 2008 štíhla ako prútik. Zobraziť galériu (14)
Kim Kardashian bola ešte v roku 2008 štíhla ako prútik. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Kedysi vyzerala naozaj k svetu! Kim Kardashian (32) si síce vybudovala kariéru na „uniknutom“ sexvideu a veľkom zadku, pred pár rokmi však patrila medzi štíhle krásky. Dnes nosí pod srdcom prvé dieťa a každým dňom sa poriadne zaguľacuje. Pozrite, v akej závideniahodnej forme kedysi brázdila ulice.

Doľahla na ňu nostalgia! Hoci celebrite Kim Kardashian chýba do pôrodu ešte niekoľko mesiacov, už teraz zanecháva dojem, akoby sa na pôrodnú sálu chystala každú chvíľu. S dcérkou rastúcou v lone si totiž ručičku váhy nijako nestráži a svojmu apetítu necháva voľný priebeh. Prudko narastajúca hmotnosť ju zrejme trápi viac, ako si je ochotná pripustiť. Nedávno totiž zverejnila fotky z čias, kedy vyzerala ako vyšportovaná krásavica.

„Ďalší návrat do tanečnej minulosti! Práve odchádzam z tanečnej skúšky. Bola som taká chudá,“ komentovala brunetka svoj príspevok v sieti Instagram. Ten obsahoval fotografiu z roku 2008, kedy Kim hviezdila v celebritnej šou Dancing with the Stars. Pýšila sa vtedy výrazne štíhlejšími krivkami a mierne vyrysovaným svalstvom. Dnes však všetko nasvedčuje tomu, že sa k takémuto zovňajšku už nikdy nedopracuje.

V súvislosti s tehotenstvom Kim Kardashian sa už objavili aj také fámy, že vôbec nie je v požehnanom stave – „len“ naberá tukové zásoby. Milenka Kanyeho Westa sa však rozplýva šťastím nad tým, že čaká dievčatko a prípravy nijako nepodceňuje. „Snažím sa pripraviť na to, keď budem vo vysokom štádiu tehotenstva, takže už som nosila tenisky na klinovom podpätku,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Jej prvorodená ratolesť by mala prísť na svet v júli. Ktovie, koľko tehotenských kíl sa dovtedy na televíznu hviezdu ešte nalepí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu