Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná hviezda už pretŕča rastúce brucho: Zadok má stále najväčší!

Kim Kardashian v treťom mesiaci tehotenstva vystavila na obdiv vypuklé bruško. To sa však veľkosťou na jej obrovský zadok zatiaľ nechytá. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian v treťom mesiaci tehotenstva vystavila na obdiv vypuklé bruško. To sa však veľkosťou na jej obrovský zadok zatiaľ nechytá. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Biznis roztáča na plné obrátky! Po tom, čo sa Kim Kardashian (32) poriadne nabalila na 72-dňovom manželskom zväzku, v očiach sa jej opäť rozblikali doláre. Do svojej reality šou pritiahla rappera Kanyeho Westa (35) a splodila s ním dieťa. Tehotenské bruško už síce neskryje, no vo veľkostí jej partií stále vedie megazadok.

Zaguľacuje sa! Hoci Kim Kardashian svoje prvé tehotenstvo oznámila len nedávno, už tvrdo pracuje na tom, aby jeho priebeh poctivo zdokumentovala. Stále je síce vydatá za bývalého partnera Krisa Humphriesa, no momentálne sústreďuje všetku svoju pozornosť na rolu budúcej mamičky. Tento týždeň hrdo vystavila novonadobudnuté tvary – spredu tehotenské bruško, zozadu zásobu tuku a zrejme aj silikónu.

Kim sa o plod svojej lásky s čokoládovým spevákom podelila tradične prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. S mladšou sestrou sa pred objektívom zahrala na sekretárku s retro telefónom, no rekvizity boli v tomto prípade absolútne nepodstatné. Khloé jej totiž potmehúdsky nadvihla časť šiat, aby bol výhľad na Kimine bruško čo najlepší.

Aj keď celebrite s arménskymi koreňmi zostáva do pôrodu ešte takmer pol roka, už teraz jej najväčšie vrásky na čele robí to, ako sa zmení jej figúra. „Nemôžem spať, tak hľadám cvičenia na dvojitú bradu. Zúfalo nejaké potrebujem,“ informovala prostredníctvom statusu na sociálnej sieti. Budúci potomok sa však prílišnej pozornosti zo strany médií vraj obávať nemusí. Či už sa narodí chlapec alebo dievčatko, v jednotlivých častiach reality šou o prominentnej rodine by sa dieťa objaviť nemalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu