Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Kim Kardashian extrémne priberá: Už sa valí ako guľa!

Kim Kardashian si v tehotenstve postavu nestráži a veľmi rýchlo priberá. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian si v tehotenstve postavu nestráži a veľmi rýchlo priberá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ručičku váhy nedrží na uzde! Hoci Kim Kardashian (32) sotva ukončila prvý trimester svojho tehotenstva, už zanecháva dojem, akoby mala rodiť každú chvíľu. Za štyri mesiace jej povestný kyprý zadok narástol do neuveriteľných rozmerov. V kombinácii s neforemnými šatami brunetka vyzerá ako obrovská guľa.

Poriadne sa vypapala! Aj keď si Kim Kardashian vytúžené tehotenstvo vychutnáva na maximum, už v jeho začiatkoch sa strachovala z drastických zmien svojej figúry v tvare presýpacích hodín. A ako sa zdá, jej obavy boli na mieste. Počas prvých týždňov jej nenarástlo len bruško, ale aj gigantické pozadie. Zahraničné médiá sa dokonca zhodujú v tom, že zakaždým, keď sa americká celebrita objaví na verejnosti, je podstatne pribratejšia.

O poriadny rozruch sa Kim postarala aj tento týždeň, keď vytiahla päty z domu v podivných čiernobielych šatách. Tie jej krivky budúcej mamičky vonkoncom nevyzdvihli, práve naopak. Okrem obrieho zadku televízna hviezda predviedla aj macaté ruky a tukové záhyby, ktoré jej vytvorila podprsenka. Okrúhlejšiu tvár tentoraz maskoval výrazný červený rúž a elegantný účes.

Zaujímavosťou je, že Kim naberá tehotenské kilá rekordnou rýchlosťou pod dohľadom až dvoch osobných trénerov. „Kim podstupuje tehotenské cvičenia s Tracey Anderson v Miami a miernejší tréning v Los Angeles s Gunnarom Petersonom, ktorý pracoval s Jennifer Lopez, keď čakala dvojičky,“ prezradil zdroj z okolia rappera Kanyeho Westa a jeho známej milenky. Dôležitosť svojho zovňajšku si vraj celebrita s arménskym pôvodom dobre uvedomuje: „Veľmi sa sústreďuje na svoje kilá navyše, pretože fotografi sú jej v pätách. Nosí tmavé farby, aby pôsobila štíhlejšie.“ Je však evidentné, že vďaka pochúťkam z rýchleho občerstvenia všetko úsilie trénerov vychádza navnivoč.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu