Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mejkap a silonky dokážu divy: Aha, ako dopadol obletovaný idol žien!

Jared Leto sa pod rukami maskérov zmenil na transvestitu v negližé. Zobraziť galériu (6)
Jared Leto sa pod rukami maskérov zmenil na transvestitu v negližé. (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

LOS ANGELES – Zmenený na nepoznanie! Hoci Jared Leto (40) nikdy nepatril do klubu vyvinutých svalnáčov, v najnovšej filmovej úlohe doslova vyráža dych. Podujal sa totiž na rolu, v rámci ktorej prešiel dramatickou úpravou vizáže. Pod rukami šikovných maskérov sa premenil na vychudnutú dámu ľahkých mravov.

Dostáva na pľaci poriadne zabrať! Americký herec, inštrumentalista a spevák nielenže zaznamenáva obrovský úspech v každej oblasti svojej kariéry, no navyše sa dva roky po sebe objavil medzi päťdesiatkou najkrajších ľudí magazínu People. Vďaka obrovskému talentu a príjemnému zovňajšku si získal srdcia miliónov fanúšičiek, no tie po prekročení prahu štyridsiatky poriadne zaskočil. Zhostil sa totiž úlohy transvestitu.

Silonové pančucháče, ľahké negližé, šatka na hlave a výrazný mejkap – takýto stajling v súčasnosti tvorí Jaredovu dennú realitu. Práve totiž prebieha nakrúcanie snímky Dallas Buyers Club, v ktorej sa okrem Jennifer Garner blysne aj nezdravo vychudnutý Matthew McConaughey. Kilami navyše sa však nemôže pochváliť ani jeho kolega Leto, ktorý sa predstaví ako svojský transvestita.

Líder kapely 30 Seconds to Mars sa o zážitky spojené s prestrojením za ženu delí aj so svojimi fanúšikmi v sieti Twitter. A súdiac podľa jeho príspevkov si toho doteraz vytrpel naozaj dosť. „Dámy, cítim vašu bolesť. Dnes som sa naučil, že krása je utrpenie. Vosk za voskom,“ reagoval na margo odstraňovania ochlpenia z nôh, podpazušia a hrudníka. Po depilácii prišlo na rad aj vytrhávanie obočia, no výsledok bol naozaj pozoruhodný. Nalíčený Jared totiž pôsobil ako zachovalá žena v zrelom veku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu