Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pamätáte si túto vychrtlinu? Dnes je z nej vymakaný idol žien!

Jared Leto sa kvôli filmovej úlohe vyhladoval na kosť, no dnes má opäť mužné telo. Zobraziť galériu (11)
Jared Leto sa kvôli filmovej úlohe vyhladoval na kosť, no dnes má opäť mužné telo. (Zdroj: Terry Richardson)

LOS ANGELES – Stal sa z neho hollywoodsky chameleón! Keď Jared Leto (42) ešte pred niekoľkými mesiacmi chudol ako o život, fotkami vyziabnutého tela doslova naháňal hrôzu. S odstupom času však jeho postava nabrala celkom iné, mužnejšie kontúry. Fanúšičky za ním opäť šalejú a bez váhania ho označujú za najsexi štyridsiatnika.

Tomu sa povie oku lichotivá zmena! Ešte minulý rok Jared Leto zapĺňal stránky bulvárnych médií tým, ako kvôli role v úspešnej dráme Dallas Buyers Club zhodil takmer dve desiatky kilogramov. Presne takú obeť si totiž vyžadovalo stvárnenie HIV pozitívneho transsexuála. No len čo sa pre talentovaného herca a hudobníka povinnosti na nakrúcaní skončili, odštartoval návrat do pôvodnej formy. Dnes po jeho prepadnutom bruchu a vytŕčajúcich kostiach niet ani stopy.

Jared sa svojím vylepšeným zovňajškom pochválil prostredníctvom uletenej spolupráce s vychytených fotografom Terrym Richardsonom. Pribudli mu vlasy, fúzy s bradou aj vyrysované svalstvo, no zostal prirodzene štíhly. Pred objektívom sa síce väčšinou predvádzal iba v bielom uteráku omotanom okolo bedier, neodpustil si však drobné ukážky z bojového umenia v čiernych nohaviciach.

Niet najmenších pochýb, že účasť na hereckom obsadení spomínaného filmu Jareda motivovala k tomu, aby svoju úlohu zahral čo najpresvedčivejšie. Toto svoje úsilie preto zdôraznil aj v jednej z ďakovných rečí: „Chcel by som využiť túto príležitosť, aby som vyjasnil zopár vecí. Nikdy som vo filme nepoužil žiadne náhrady. Ten drobný malý brazílsky zadok bol celý môj.“ Koľko kíl vlastne americký Casanova zhodil, celkom presne nevedno. Isté však je, že jeho telo podľa želaní režisérov a scenáristov dokáže ozajstné divy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu