Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo svalnáča vychudnutá troska: Za mesiac sa vyhladoval na kosť!

Jared Leto zahodil vymakanú postavu a za jediný mesiac drasticky schudol. Zobraziť galériu (7)
Jared Leto zahodil vymakanú postavu a za jediný mesiac drasticky schudol. (Zdroj: Terry Richardson)

LOS ANGELES – Zúbožený na nepoznanie! Hoci Jared Leto (40) odjakživa patril k obletovaným fešákom, dnes pripomína už len vyhladovaný tieň. Po jeho niekdajšej mužnej a muskulatúrnej postave niet ani stopy. Herec a spevák tak drasticky schudol, že namiesto brucha mu zostala iba veľká diera.

Stojí mu tá tortúra za to? Ešte donedávna stránky médií zapĺňal predovšetkým Matthew McConaughey, ktorý kvôli úlohe v snímke Dallas Buyers Club zhodil až neuveriteľných 17 kíl. Navlas rovnaký film však k extrémnej diéte donútil aj Jareda Leta. Ten sa nedávno nechal zvečniť vychyteným fotografom, no z výsledného záberu naskakujú zimomriavky.

Spevák skupiny 30 Seconds To Mars si nedávno zapózoval pred objektívom Terryho Richardsona. Čiernobiela fotografia ho zachytáva v trendových okuliaroch a s vyhrnutým tričkom, spod ktorého mu vykúka kostnatý hrudník a pás do dvoch dlaní. Nohavice mu doslova visia na bedrách a sú o niekoľko čísel väčšie, než aké Jared potrebuje. Vydepilované obočie, vpadnuté oči a tmavé kruhy pod nimi umocňujú žalostný dojem, ktorý hercovo krehké telo zanecháva.

Jared po boku svojho rovnako vyziabnutého kolegu stvárňuje HIV-pozitívneho transsexuála. No zatiaľ čo Matthew sa náročnej premene podroboval šesť mesiacov, Leto si prísny režim skrátil na šokujúcu lehotu jedného mesiaca. Svoju hladovku ale, prekvapivo, berie s nadhľadom. „Vaše telo prechádza rôznymi štádiami. Niekedy je ťažké vydržať iba na vode. V minulosti to ľudia robili, aby nasledovali samých seba, dosiahli stav meditácie. A ja v to dúfam tiež. Nie je to nevyhnutne zlá vec,“ prezradil v rozhovore pre Vulture. Fanúšičkám je však za jeho vypracovanou figúrou spred dvoch rokov zaručene ľúto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu