Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Český Honzík pôjde sedieť: Milionár zo šou dostal 8 rokov!

Michalovi Červínovi hrozí osemročné väzenie. Zobraziť galériu (5)
Michalovi Červínovi hrozí osemročné väzenie.

PRAHA - Přijmeš moji růži? Táto veta sa spája s Honzíkom Novotným (34) z Nevesty pre milionára. Naši českí susedia mali rovnaký program s názvom Vem si mě, kde si ženu hľadal Michal Červín (42). Práve on po piatich rokoch od vysielania opäť rozvíril hladinu. Dnes mu totiž súd naparil celkom tvrdý trest za finančný podvod.

Nie je boháč ako boháč. V čase vysielania šou Nevesta pre milionára mnohí neverili, že Jan Novotný naozaj disponuje takým majetkom, ako je prezentované. Ktovie, ako je to v prípade jeho českého kolegu Michala Červína. Ten sa totiž už štyri roky súdi o výživné na svoju dcéru Rozárku.

Okrem toho mal tiež potrebu „privyrobiť” si niečo vďaka nekalým praktikám. Aspoň tak to vidí súd. Dnes sa totiž Červín zúčastnil pojednávania kvôli sprenevere 20 miliónov českých korún (približne 800 000 €). Súd bol nemilosrdný a za úverový podvod ho poslal za mreže na 8 rokov.

Podľa denníku Blesk sa milionár po odhalení podvodu bránil tým, že v dobe, keď malo ku skutku prísť, bral silné lieky. Tie mali ovplyvniť jeho úsudok. Túto výhovorku mu ale súd zrejme neuveril. Červín sa okamžite po vynesení tvrdého rozsudku odvolal.

Jeho osudom sú tak zrejme pojednávania. Začiatkom mesiaca totiž v jeden deň v priebehu štyroch hodín absolvoval nielen súd kvôli sprenevere, ale aj jednanie kvôli určeniu alimentov. Teraz ho okrem odvolacieho konania čaká aj decembrové pojednávanie o výživnom. To od neho požaduje Barbara Kautmanová, s ktorou sa zoznámil práve v reality šou Vem si mě. Ich vzťah však neskončil happyendom, hoci majú spoločné dieťa.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu