Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Honzík Novotný si už našiel nevestu: Toto telo patrí len jemu!

Honzík Novotný si už našiel Zobraziť galériu (16)
Honzík Novotný si už našiel "nevestu". Je ňou Monika zo Žiliny.

BRATISLAVA – Na naše ženy má slabosť! Mníchovský podnikateľ Jan Novotný (34) si pred viac ako šiestimi rokmi hľadal vyvolenú prostredníctvom šou Nevesta pre milionára. Hoci si spomedzi televíznych adeptiek na vydaj nevybral žiadnu, stihol popliesť hlavu viacerým známym Slovenkám. Najviac zarezonoval jeho románik s moderátorkou Mariannou Ďurianovou (35). No zhruba pred 3 rokmi sa playboy z našej krajiny vytratil. Ako sa ale zdá, známy donchuan na slovenské krásky nezanevrel. Už nejakú dobu je totiž zasnúbený so sexi Žilinčankou Monikou.

Honzík Novotný mal  v našich končinách povesť nenapraviteľného záletníka. V priebehu pár rokov totiž zlomil srdce nejednej Slovenke. Ako ale vidno, s mileneckými aférami si dal nateraz pokoj. Týždenník Šarm totiž prišiel s informáciou, že mníchovský donchuan je už niekoľko rokov šťastne zadaný.

Podľa našich zdrojov sa Novotného vyvolená volá Monika, ktorá na sociálnej sieti uvádza, že je zasnúbená. Sympatická blondínka pochádza zo Žiliny a príležitostne sa živí ako modelka. „Svoj vzťah nijako verejne neprezentovala. Hovorila len, že má priateľa z Nemecka,“ dozvedeli sme sa. „Fungujú spolu na diaľku. Monika sa zdržiava na striedačku v Mníchove a v Žiline, odkiaľ pochádza,“ dodal náš informátor.

Honzík Novotný sa dostal do povedomia Slovákov v roku 2006. Na obrazovkách televízie Markíza si prostredníctvom šou Nevesta pre milionára hľadal manželku. O jeho srdce vtedy bojovalo dvadsaťpäť vydajachtivých slečien, no všetky neúspešne.

Krátko nato sa donchuan zaplietol s moderátorkou Mariannou Ďurianovou, ktorá bola v tom čase vydatá za Libora Boučka. Známej markizáčke však Honzík nedokázal byť verný. Vtedy sa totiž vo veľkom šepkalo o playboyovom romániku s herečkou Luciou Molnárovou a speváčkou Luciou Olešovou. Po týchto kráskach sa do podnikateľových sietí zamotala aj modelka Romana Škamlová. No aj ju vraj mníchovský seladón podvádzal...

Priateľka Jana Novotného sa živí ako modelka. Na prehliadkovom móle jej to skutočne pristane.
Zobraziť galériu (16)
Priateľka Jana Novotného sa živí ako modelka. Na prehliadkovom móle jej to skutočne pristane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu